Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Jag vann jobbet i en tävling

När jag sökte jobb så var företagets värderingar styrande i valet av arbetsgivare. Jag kom i kontakt med Eductus på en rekryteringsmässa. För att delta i en tävling i montern så svarade jag på ett antal frågor kring företagets kärnvärden.  Några dagar senare blev jag uppringd för att komma på en intervju. Vinsten i tävlingen var en månads projektanställning.

Ett företag att växa i

Jag trivdes och Eductus trivdes med mig. Detta är drygt fem år sedan. Under dessa år har jag fått växa med olika roller inom företaget. Jag började som jobbcoach. Det är ett jobb som numera kallas handledare eller matchare. Att matcha en individ till rätt sysselsättning, studier eller anställning, kräver att du både gillar att arbeta utåtriktad för att bygga relationer med företag och myndigheter samtidigt som du måste vara lyhörd och tycka att det är roligt att se andra människor utvecklas.

Under ett par år var jag samordnare inom Stöd och matchning för ett antal orter. Det innebar att jag stöttade medarbetarna i avtalsfrågor, genomförande av projektet och hade extra koll på in- och utflöde av deltagare. En utvecklande roll där du agerar avtalsexpertis inom projektet du arbetar.

Driva affärer

Sedan knappt ett år tillbaka har jag arbetat med ett projektledarskap. Den möjligheten utvecklade mig enormt mycket, att driva affärer och arbeta mer med ekonomisk uppföljning gör att jag har möjlighet att växa både kompetensmässigt och i mitt ledarskap.

Under 2016 blev jag antagen till Academedias talangprogram. Programmet pågick under ett år. Det är en gedigen ledarskapsutbildning där vi som deltar får möjlighet att utveckla våra egenskaper till fullo.

Eductus är ett flexibelt bolag. Vi anpassar oss snabbt efter omvärldens förutsättningar. Det är ett bolag att växa i. Här finns chansen till att vara med och göra skillnad på riktigt.

Hälsningar

Joakim Karlsson

PS. Vägarna till jobb kan se olika ut. Var öppen och ta chansen när den kommer. Jag som vann mitt jobb i en tävling vet vad jag talar om 😉