×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

”Jag hoppas att mitt jobb är ett ”för-alltid-jobb”

"Mina bästa rekommendationer är att börja på Eductus. Jag har jobb nu, vilket jag är tacksam för". Läs Toms berättelse om hjälpen han fick mot nytt jobb via Rusta och matcha.

Tom, vill du göra en solskenshistoria?
Jajemen de låter bra, alltid tacksam för all hjälp som kommer min väg. Otroligt gött att slippa slösa tid hemma hela dagarna. För en får slut på idéer om vad man ska hitta på till slut. Jag tycker att Eductus gör ett bra jobb med att föra fram styrkor och positiva sidor hos personer och även att få mer kontakter som eventuellt kan leda till jobb.

Vad har du fått för hjälp med att hitta nytt jobb?
Jag har fått mycket hjälp med att få tag på kontakter och har fått mycket nya idéer om vad för typer av jobb som kan passa mig som person. Under min tid hos Eductus har jag gått datorkurs, varit med på olika föreläsningar, gruppdiskussioner och mycket mer.  

Vad tycker du om Eductus och den hjälp du har fått inom Rusta och matcha?
Jag är tacksam för det stöd jag fått av min handledare Lollo Bloom som matchat mig via sin arbetsgivarkontakt och som lett till ett jobb på heltid inom industrin.

Hur är det på ditt nya jobb?
Började jobba 1 juni, går bredvid och lär mig nya stationer. Jobbar med kollegor där jag trivs mycket bra. Mycket intryck i början men varje dag lär jag mig något nytt. Jag hoppas att mitt jobb är ett ”för-alltid-jobb”. Så bra är det!

Skulle du rekommendera Eductus till andra arbetssökande som vill ha hjälp?
Mina bästa rekommendationer är att börja på Eductus. Jag har jobb nu, vilket jag är tacksam för.

Precis som Tom, kan du också få vägledning och stöttning till nytt jobb i Rusta och matcha. Fyll i intresseanmälan så hör vi av oss!