×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Yrkesutbildning Movant

Praktiska yrkesutbildningar

Rusta dig med en kompletterande eller helt ny utbildning som tar dig vidare mot jobb

Yrkesutbildning hos Movant

Med engagemang i individen, verksamheten och uppdraget tar Movants branschnära utbildningar dig från jobbdröm till drömjobb. Utbildningarna tas fram i nära samarbete med bransch- och arbetsliv.

Rusta dig med utbildning för större chans till anställning

I samarbete med Movant kan Eductus hjälpa dig som deltagare inom Rusta och matcha att hitta rätt yrkesutbildning. Genom en rustande utbildning kan du få chans till anställning i yrket som du helst vill jobba inom.

Det här är Movant

Movant har över 15 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Utbildningsformerna är yrkesvux, arbetsmarknadsutbildning, certifieringskurser, validering och komvux inom en rad olika yrken och branscher.

Movant kännetecknas av småskaligheten i form av närhet till eleven och korta beslutsvägar i anpassade lokaler. Med engagemang i individen, uppdraget och verksamheten som värdegrund tar Movant elever från jobbdröm till drömjobb.

Genom att arbeta nära samtliga branscher utvecklar de tillsammans den bästa utbildningen för varje elev. I programråd, branschråd och andra samarbeten träffar de både lärare och elever, arbetsgivarorganisationer, arbetstagarorganisationer och företag. Där diskuteras upplägg, innehåll och kvalitet ur både företags- och skolperspektiv.

Movant finns med skolor från Malmö i söder till Haparanda i norr.

Movants utbildningar

Läs mer om de utbildningar som Movant erbjuder