Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Om Eductus

linkoping

Om Eductus

Sedan starten 1991 har vi utvecklats till ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi erbjuder målinriktade utbildningar som leder till jobb. Det är så vi bidrar till ett bättre Sverige. Hos oss kan du läsa in gymnasiebetyg som saknas, få en handledare som stöttar i jobbsökandet, lära dig ett yrke – till exempel undersköterska eller läsa sfi.

Vi är ett brett utbildningsföretag. Vi erbjuder bland annat:

Vår vision: 100% i jobb

Vår vision är enkel: 100% i jobb. Vi ska vara det självklara valet för alla som vill ha ett jobb. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Vägen dit kan se olika ut. Våra utbildningar är en byggsten vars yttersta syfte är att leda till jobb. Jobbet är alltid målet.

Värdegrund

Våra kärnvärden är fundamentet som Eductus verksamhet vilar på. Eductus har en tydlig och stark värdegrund som stödjer vår vision och våra mål. Den ger oss vägledning genom att fokusera på vad som är viktigt när vi ska fatta beslut eller hantera problematiska situationer.

Värdegrunden vägleder oss och speglar vilka vi är och vad vi tror på. Läs mer om vår värdegrund här.

Våra kunder

De som väljer, köper och finansierar våra tjänster är för det mesta Arbetsförmedlingen och kommuner. De som använder våra tjänster är bland annat personer som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen, läser komvux eller nyss kommit till Sverige.

Där alla tänker olika tänks det mycket mer

Vårt företag genomsyras av en stark tro på alla människors lika värde. Vår likabehandlingsplan hänger på central plats på varje kontor.

Vår likabehandlingsplan innebär i korthet att alla människor är lika mycket värda. Alla ska känna sig trygga på Eductus. Ingen person ska känna sig diskriminerad eller trakasserad. Alla behandlas likvärdigt och med respekt. Givetvis gäller detta även vår rekryteringspolicy. Vi värdesätter mångfald, för vi vet att där alla tänker olika tänks det mycket mer. Medarbetare med de mest skiftande bakgrunder gör oss helt enkelt till ett starkare och bättre företag.

Läs vår likabehandlingplan

Vi är en del av AcadeMedia

AcadeMedia är norra Europas största utbildningsföretag med över 600 förskolor, grundskolor, gymnasieskolor och vuxenutbildningsenheter.

Läs mer om AcadeMedia

AcadeMedias kvalitetsarbete

Jobba hos oss?

Tycker du att det här verkar intressant? Titta på vår karriärssida och se om vi har några tjänster utlysta som passar dig!

Pressrummet

Pressmeddelanden, kontaktpersoner och bildbank finns i pressrummet – välkommen dit!