Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Om Eductus

Om Eductus

Vi är ett brett utbildningsföretag. Hos oss kan du läsa in gymnasiebetyg som saknas, få en handledare som stöttar i jobbsökandet, lära sig ett yrke – till exempel butikssäljare eller undersköterska, eller ett språk. Gemensamt för allt vi gör är att det ska leda till jobb.

Vår meny är lång. Vi erbjuder bland annat:

Vår vision: 100% i jobb

Vår vision är enkel: 100% i jobb. Vi ska vara det självklara valet för alla som vill ha ett jobb. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Vägen dit kan se olika ut. Våra utbildningar är en byggsten vars yttersta syfte är att leda till jobb. Jobbet är alltid målet.

Värdegrund

Våra värderingar är fundamentet som Eductus verksamhet vilar på. Eductus har en tydlig och stark värdegrund som stödjer vår vision och våra mål. Den ger oss vägledning genom att fokusera på vad som är viktigt när vi ska fatta beslut eller hantera problematiska situationer.

Med värdegrunden har vi ett förhållningssätt gentemot såväl kollegor som kunder, deltagare och elever. Den ökar sammanhållningen och vi har kul på jobbet. Det är då man vill göra det där lilla extra.

Läs mer om vår värdegrund här.

Våra kunder

De som väljer, köper och finansierar våra tjänster är för det mesta Arbetsförmedlingen och kommuner. De som använder våra tjänster är bland annat personer som är inskrivna hos Arbetsförmedlingen, läser komvux eller nyss kommit till Sverige.

Där alla tänker olika tänks det mycket mer

Vårt företag genomsyras av en stark tro på alla människors lika värde. Vår likabehandlingsplan hänger på central plats på varje kontor.

Vår likabehandlingsplan innebär i korthet att alla människor är lika mycket värda. Alla ska känna sig trygga på Eductus. Ingen person ska känna sig diskriminerad eller trakasserad. Alla behandlas likvärdigt och med respekt. Givetvis gäller detta även vår rekryteringspolicy. Vi värdesätter mångfald, för vi vet att där alla tänker olika tänks det mycket mer. Medarbetare med de mest skiftande bakgrunder gör oss helt enkelt till ett starkare och bättre företag.

Läs vår likabehandlingplan

Vi är en del av AcadeMedia

AcadeMedia är Skandinaviens största privata utbildningsanordnare. Drygt 60 000 elever och föräldrar har valt våra förskolor, grundskolor och gymnasieskolor. Ytterligare 150 000 vuxna går på någon av våra vuxenutbildningar under ett år. AcadeMedia finns över hela Sverige samt i Norge och Tyskland. Vi arbetar alltså inom hela utbildningskedjan, från förskola till vuxenutbildning. Vi har drygt 500 enheter och ungefär 12 000 medarbetare.

Läs mer om AcadeMedia

AcadeMedias kvalitetsarbete

Jobba hos oss?

Tycker du att det här verkar intressant? Titta på vår karriärssida och se om vi har några tjänster utlysta som passar dig!

Pressrummet

Pressmeddelanden, kontaktpersoner och bildbank finns i pressrummet – välkommen dit!

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare och finns på 70 orter runt om i Sverige. Vi erbjuder bland annat yrkessvenska, Stöd och matchning, komvux, sfi och yrkesutbildning. Vi tror på alla människors lika värde och vill bidra till ett bättre Sverige. Vi ingår i Academedia, norra Europas största utbildningsföretag.