×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Stolt yngre kvinna på jobbet

Om Eductus

Eductus är ett auktoriserat utbildnings- och matchningsföretag som finns på flera orter i Sverige. Vi utbildar inom komvux och arbetsmarknad. På den här sidan kan du läsa mer om oss.

Vad behöver du komplettera med för att få det jobb du vill ha?

Sedan starten 1991 har vi arbetat med vuxenutbildning. Vi erbjuder målinriktade utbildningar och arbetsmarknadstjänster som leder till jobb. Genom det bidrar vi till ett starkare Sverige med ökad mångfald.​ Hos oss kan du lära dig svenska eller få en coach som stöttar i jobbsökandet.

Jobbfokus i alla steg

I all vår verksamhet ligger fokuset på jobb. Det är därför vi finns till, för att ge dig möjlighet att stärka din position på arbetsmarknaden. Våra kurser och arbetsmarknadstjänster är byggstenar på vägen till ditt framtida jobb.

SFI

 

Grundläggande kurser

Arbetsmarknad

Vi utbildar för framtiden

SFI

Vi ger dig snabbaste vägen till svenska språket. Vår sfi utgår från dig och dina behov och ökar dina förutsättningar för att studera vidare eller få jobb.

Grundläggande kurser

Hos kan du studera svenska på grundläggande nivå.
man på gata

Arbetsmarknad

Vi är leverantör av Rusta och matcha och experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning.

Vår vision

Alla kan ta ett jobb

Vår vision är enkel: Alla kan ta ett jobb. Vi ska vara det självklara valet för alla som vill ha ett jobb. Med rätt kunskaper så finns det ett jobb för alla. Vägen dit kan se olika ut. Våra utbildningar är en byggsten vars yttersta syfte är att leda till jobb. Jobbet är alltid målet.

Där alla tänker olika tänks det mycket mer

Eductus genomsyras av en stark tro på alla människors lika värde. Vår likabehandlingsplan hänger på central plats på varje skola.

Alla ska känna sig trygga på Eductus. Ingen person ska känna sig diskriminerad eller trakasserad. Alla behandlas likvärdigt och med respekt. Givetvis gäller detta även vår rekryteringspolicy. Vi värdesätter mångfald, för vi vet att där alla tänker olika tänks det mycket mer. Medarbetare med de mest skiftande bakgrunder gör oss helt enkelt till ett starkare och bättre företag.

Värdegrund

Delaktighet. Ansvar. Resultat.

Våra kärnvärden är fundamentet som Eductus verksamhet vilar på. Eductus har en tydlig och stark värdegrund som stödjer vår vision och våra mål. Den ger oss vägledning genom att fokusera på vad som är viktigt när vi ska fatta beslut eller hantera problematiska situationer. Värdegrunden DAR vägleder oss och speglar vilka vi är och vad vi tror på. DAR står för Delaktighet, Ansvar och Resultat.

Varje år görs en medarbetarundersökning där vi bland annat mäter Nöjd medarbetar index (NMI) och Rekommendationsgraden.
Här presenteras NMI och Rekommendationsgraden för 2022 års medarbetarundersökning hos Eductus.

Rekommendationsgrad arbetsgivare

89%

Nöjd medarbetar index (NMI)

80%