×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
glad tjej rusta och matcha

Rusta och matcha

Söker du utbildning eller jobb? Oavsett om ditt mål är att jobba eller studera får du en skräddarsydd insats hos oss och en personlig jobbcoach genom tjänsten Rusta och matcha. I tjänsten ingår aktiviteter som anpassas efter dina mål och behov. Vi hjälper dig att nå ditt mål!

Till dig som söker jobb eller utbildning!

Välkommen till framtiden! På Eductus möter din kompetens arbetsmarknadens behov. Oavsett om ditt mål är att jobba eller studera får du en skräddarsydd insats hos oss och en personlig jobbcoach genom tjänsten Rusta och matcha. Det är arbetsförmedlingen som beslutar om du har behov av tjänsten. Här ingår det aktiviteter som anpassas efter dina mål och behov. Om ditt mål är nytt jobb får du till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av vårt nätverk med företag och öva inför intervjuer. Om du vill studera får du hjälp att hitta rätt utbildning och att ansöka.
rusta och matcha coachning

Vi hjälper dig till jobb

Vi börjar med att undersöka nuläget och göra en gedigen kompetensinventering. Vilka är dina mål och vad behöver du för att nå dem? Tillsammans gör du och din jobbcoach sedan ett schema med aktiviteter som hjälper dig vidare till jobb. Din jobbcoach har regelbunden uppföljning med dig och vi matchar dig mot passande jobb eller utbildningar. Vi samarbetar med arbetsgivare med lediga jobb inom flera branscher, bland annat Lager, Lokalvård och Service.

rusta och matcha kaffe och dator

Hos oss får du

 • Personlig jobbcoach och individuella möten
 • Stöd i att skapa ansökningshandlingar
 • Vägledning i att hitta och söka jobb samt följa upp sökta jobb
 • Matchning mot arbetsgivare med anställningsbehov
 • Tillgång till våra företagsnätverk, företagsföreläsningar och rekryteringsträffar
 • Intervjuträning och förberedelse inför arbetsintervju
 • Seminarier och kortare utbildning
 • Information och vägledning av studie- och yrkesvägledare

Några av våra samarbetspartners

Assistans för dig logga
Hermos logga
Humana logga
Insitepart logga
Linguacom logga
Movant logga
Mårtenssons logga
Pinchos logga
Poseidon logga

Välkommen att kontakta oss!

Vill du att en jobbcoach kontaktar dig? Fyll i formuläret nedan så återkommer vi.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in ett meddelande via kontaktformulär, intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, program och årskurs. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i ett IT-system som används av alla bolag inom AcadeMedia-koncernen.

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

 • Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för.
 • Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser.
 • Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser.

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Huvudmannen, i detta fall AcadeMedia Eductus AB, är personuppgiftsansvarig på den skola du går på. Huvudmannen har sitt säte på Box 2546, 403 17 Göteborg.

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig, samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år efter att ansökningsperioden är över för den sökta utbildningen. Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka program och skolor du sökt.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få tillgång till dina personuppgifter. Du hittar hela vår policy här. Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här.

man på gata
man på gata

Alla är välkomna
Alla är välkomna

a glad tjej
glad tjej

rusta och matcha
rusta och matcha

tjej gata
tjej gata

Se aktuellt KA-nummer för din ort i tabellen nedan. KA-nummer är det nummer du anger hos arbetsförmedlingen när du ska välja oss som leverantör.

Tryck på pilen till höger för att visa tabell.

OrtKA-nummer
Borås10069796
Eskilstuna10069003
Finspång10068412
Göteborg10069830
Halmstad10069768
Hyltebruk10069768
Jönköping10069769
Karlskrona10070143
Lidköping10066371
Linköping10068412
Malmö10069222
Mjölby10068412
Motala10068412
Märsta10069096
Norrköping10068412
Nässjö10069769
Stockholm10069096
Söderhamn10069804
Trollhättan10066275
Uddevalla1006275
Umeå10066274
Uppsala10069096
Vänersborg10066275
Västerås10066276
Örebro10068365
Östersund10069794

Här kan du gå Rusta och matcha hos Eductus

Ansök till oss

Så här gör du för att börja hos oss

Skriv in dig hos Arbetsförmedlingen
Det är arbetsförmedlingen som beslutar om du ska delta i Rusta och matcha.

Välj oss som leverantör
JA från arbetsförmedlingen – välj oss som leverantör. Ange KA-nr för Eductus på din ort.

Vi bokar en dag för start!
Vi kontaktar vi dig när vi får information från arbetsförmedlingen att du ska börja.

Kontakta oss

Språkstöd

Vi kan guida dig på över 40 olika språk! Tack vara vårt nationella samarbete mellan våra orter och våra handledares breda språkkompetens kan vi ge stöd på ditt språk.

Rusta och matcha ges på svenska och förbereder dig för den svenska arbetsmarknaden men vårt språkstöd finns som ett kompletterande stöd för dig som inte har svenska som modersmål.

Vanliga frågor om Rusta och matcha

Du väljer din leverantör

För att gå Rusta och matcha behöver du vara inskriven på Arbetsförmedlingen och det är de som beslutar om du får gå Rusta och matcha. Får du ett JA, välj Eductus som din leverantör!

Vi är experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning och hos oss får du professionell hjälp på vägen till ditt nästa jobb eller utbildning. Vi har ett stort kontaktnät och flera samarbeten med lokala företag.

اخترموردك

لتذهب إلى الموارد و المطابقة يجب أن تكون مسجلاً في خدمة العمالة و هم من يقررون إن كان بإمكانك الذهاب إلى الموارد و المطابقة إذا حصلت على نعم، اختر Eductus كمورد لك!

نحن خبراء في مطابقة مشاركينا الي الوظائف أو التعليم، مع الحصول على مساعدة مهنية في طريقنا إلى وظيفتك القادمة أو التعليم. ولدينا شبكة كبيرة وعدة تتعاون مع الشركات المحلية.

ለቨራንተር ኣቕራብካ ምረጹ

ኣብ ሩስታ,ን  ማቻን ፕሮግራም ንኽትሳተፍ  ኣብ ኣርቤትስፎርመድሊንገን ክትምዝገብ ኣሎካ ኣብ ሩስታ,ን  ማቻን ፕሮግራም ንኽትሳተፍ ትኽእል እንተ ዄንካ ኸኣ ዚውስኑ ንሳቶም እዮም። እወ እንተ ረኺብካ ወይ ምሰል ምስ ህልወካ ንኤዱክቱስ ከም ኣቕራብኻ ምረጽ!

ንተሳተፍቲና ምስ ስራሕ ወይ ትምህርቲ ኣብ ምምስሳል ክኢላታት ኢና፣ ምሳና ብሰብ ሞያ ዝወሃብ ናይ ስራሕ ወይ ትምህርቲ ዕድላት ምንግዲ ትረክብ። ምስተን ኣብቲ ኸባቢ ዚርከባ ኩባንያታት ብዙሕ ርክባትን ምትሕብባርን ኣሎና ።

Adiga ayaa dooranaya adeeg bixiyahaaga

Si aad u tagto Rusta och Matcha (Abaabulid iyo Is-qabadsiin), waxaad u baahan tahay inaad ka diiwaangashan tahay Xafiiska Shaqada Dadweynaha ee Iswiidhan waana iyaga kuwa go’aamiya haddii aad aadi karto Abaabulid iyo Is-qabadsiin. Haddii  jawaabta aad hesho ay tahay haa, dooro Eductus inuu kuu noqdo adeeg bixiyahaaga.

Waxaan khubaro ku nahay iswaafajinta ka -qaybgalayaasheena shaqooyinka ama waxbarashada, annaga waxaad naga heleysaa caawimaad xirfadeed marka aad u socoto shaqadaada ama waxbarashadaada xigta. Waxaan leenahay xiriir aad u weyn iyo dhowr iskaashi oon la leenahay shirkadaha deegaanka.

Europeiska socialfonden

Rusta och matcha i Hallstahammar, Lidköping, Surahammar,
Trollhättan, Uddevalla, Umeå, Vänersborg
och Västerås.

En del i ett projekt av Europeiska socialfonden

En del av AcadeMedia

Eductus är en del av norra Europas största utbildningskoncern, AcadeMedia, så vi är extra bra på att matcha dig mot utbildning. Efter mer än tjugo år i branschen vet vi vad som fungerar när du söker jobb och har ett stort kontaktnät med arbetsgivare och lokalt näringsliv. Nio av tio som valt Eductus rekommenderar oss till andra!