×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Solskenshistoria från Trollhättan – yrkesutbildningen var målet

Vägen till arbete kan se olika ut, varje deltagare stöttar vi mot deras individuella mål.

Vår deltagare hos Eductus Trollhättan, Ayesha, hennes mål var att komma in på en yrkesutbildning. Först behövde hon bli godkänd i sin SFI-studier som gav henne behörighet till utbildningen. När hon hade klarat av det kom hon till oss som Rusta och matcha-deltagare, för att få stöd med att ansöka till utbildningen som hon ville gå.  

Med stöd och hjälp av sina handledare nådde hon sitt mål att ansökan till den utbildning som hela tiden hade varit hennes stora mål.

Vi önskar Ayesha stort lycka till med sina studier och kommande karriär i yrket.

Få stöd mot ditt mål

Vi vet att som arbetssökande kan vägen att komma ut på arbetsmarknaden se olika ut. Med stöd av våra handledare i Rusta och matcha får du en individuell plan för hur du ska komma närmare arbetsmarknaden och slutligen nå ditt mål.
Vi stöttar dig helt enkelt utefter dina behov och mål!

Gå Rusta och matcha

Är du i behov av hjälp för att komma ut i arbete eller vidare i studier?
Då kan arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha vara intressant för dig. Som arbetslös och inskriven på Arbetsförmedlingen kan du ha rätt att gå tjänsten, prata med din handläggare för att få ett godkänt beslut.

Men om du redan nu vill veta mer om hur du kan få hjälp av oss i Rusta och matcha, fyll i vårt intresseformulär. Därefter kontaktar någon av våra handledare dig för att berätta mer.