×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Eductus Stockholm

Hitta hit Kontakta oss

Välkommen till oss i Stockholm!

Hos Eductus i Stockholm kan du som är inskriven på arbetsförmedlingen delta i tjänsten Rusta och matcha. Hos oss får du personlig handledning på vägen till jobb eller studier. Kontakta Arbetsförmedlingen för att ansöka, får du ett JA är det dags att välja Eductus som din leverantör.

Vi är experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning. Hos oss på Eductus i Stockholm får du professionell hjälp på vägen till ditt nästa jobb eller utbildning genom Rusta och matcha. Vi har ett stort kontaktnät och flera samarbeten med lokala samt nationella företag. För dig som behöver erbjuder vi även språkstöd på flera olika språk.

Hitta till oss i Stockholm

KA-nummer Liljeholmen: 10072921

Kontakta oss i Stockholm

Dessa kontaktuppgifter gäller Rusta och matcha.
Söker du betyg från tidigare studier på Komvux hos Eductus i Stockholm hänvisar vi till Stockholms Stad, klicka här.
Ska du läsa en yrkesutbildning eller yrkeskurs via Komvux Stockholms stad så kontaktar du KUI som är underleverantör för Eductus. Här hittar du kontaktuppgifter till KUI.

Språkstöd

Vi kan guida dig på över 40 olika språk! Tack vara vårt nationella samarbete mellan våra orter och våra handledares breda språkkompetens kan vi ge stöd på ditt språk.

Rusta och matcha ges på svenska och förbereder dig för den svenska arbetsmarknaden men vårt språkstöd finns som ett kompletterande stöd för dig som inte har svenska som modersmål.