×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
handledare och deltagare som fått jobb via Eductus

Ashraf blev erbjuden tre jobb!

I början av året började Ashraf Taha på Rusta och matcha hos Eductus I Umeå. Där träffade han Mike Tekeste som arbetar som handledare och tillsammans började de jobba på att nå Ashrafs mål, att komma ut i jobb. Och så bra det gick, Ashraf fick inte mindre än tre jobberbjudanden under sin tid i Rusta och matcha!

Här kommer en kort intervju med Ashraf

Du gick Rusta och Matcha på Eductus, vad var det viktigaste du lärde dig?

När jag träffade Mike blev jag jätteglad, jättetrevlig man, han hjälpte mig att söka jobb och matcha mig mot flera arbetsgivare som sökte arbetskraft.

Hur gick det till när du fick jobbet?

Jag började hos Eductus och träffade Mike, vi började med kartläggning, undersökte av arbetskraftsbehov och sedan kontaktade vi olika arbetsgivare och vi besökte två olika arbetsgivare som hade behov av arbetskraft. Sammanlagt under min tid på Eductus fick jag i tre olika jobberbjudanden!

Hur känns det att ha fått jobb?

Det känns jättebra att jag har fått jobb inom mitt yrkesområde som lastbilschaufför, jag är jätteglad. Jag har uppnått mitt mål att få köra lastbil CE (med släp).

Ditt bästa tips till andra arbetssökande?

De måste alla komma till Eductus Rusta och matcha så att de får stöd att hitta jobb och nå sitt mål!

Kan du rekommendera Eductus till andra?

Ja, 100%! För att om man sitter hemma själv är det svårt att hitta jobb.

Låter det intressant?

Vill du också få hjälp i ditt jobbsökande och bli matchad mot jobb eller studier? Kontakta oss så berättar vi mer om varför du ska välja Eductus när du ska välja leverantör av Rusta och matcha hos arbetsförmedlingen.