×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Solskenshistoria från Malmö

Vi fick ett mejl från Ahmad, tidigare deltagare i Rusta och matcha.

Mitt namn är Ahmad Radwan. Jag vill tacka er för hjälpen jag fick av er under min tid som Rusta och matcha deltagare. Ni hjälpte mig på många sätt med att hitta nytt jobb bland annat genom informationen jag fick från er och de föreläsningar jag fick ta del av. Under hela tiden har jag känt mig bekväm med att prata med min handledare. Dessutom tipsad hon mig om lediga jobb att söka. Det uppskattar jag väldigt mycket.

Jag berättade för min kompis om att jag gick Rusta och matcha hos Eductus och allt stöd jag fick, han sa till mig att ni är bättre än den leverantör han var registrerad hos.

Jag vill verkligen säga tack så jättemycket för all hjälp jag har fått.

Med vänliga hälsningar,

Ahmad Radwan

Vi säger grattis till det nya jobbet och önskar stort lycka till!

Få veta mer om Rusta och matcha

Är du inskriven på Arbetsförmedlingen och som Ahmad vill ha stöd i att hitta nytt jobb?
Genom att prata med din handläggare på Arbetsförmedlingen och säga att du vill gå Rusta och matcha, kan du få den hjälpen.

Och vill du veta mer om Rusta och matcha hos Eductus kan du redan i dag lämna ditt intresse genom att fylla i dina kontaktuppgifter i vårt formulär så berättar vi gärna mer. Intresseanmälan är inte bindande.

Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du får ta del av tjänsten Rusta och matcha.