×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

”Tack så mycket Eductus för hjälpen med att få ett jobb!"

Så säger Amal som fått stöttning och jobb genom arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha hos Eductus.

-Jag tackar särskilt Bente Rosenberg. Det är ett stort nöje att ha en så kompetent och hjälpsam jobbcoach. Jag har fått hjälp med att uppdatera CV och personligt brev, hitta lediga jobb att söka, delta i klasser, språkcafé etc. Hon är bra på att följa upp och jag har fått möjlighet till många direkta personliga möten. Jag har också fått bra hjälp med intervjuförberedelserna, berättar Amal.

- Nu är jag väldigt glad för jag fick jobb i ett av de största internationella företagen i Sverige.
Tack Bente & team Eductus!

Vill du också ha hjälp och stöttning i ditt arbetssökande?
Läs mer om hur vi på Eductus kan hjälpa dig via våra arbetsmarknadstjänster inom Rusta och matcha.