×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Solskenshistoria i Rusta och matcha hos Eductus Finspång

”Eductus hjälpte mig att komma i kontakt med arbetsgivaren och få jobb inom det jag ska utbilda mig till i framtiden.”

Vår deltagare Tobias har varit arbetssökande de senaste tre åren. Han har sökt jobb hos många företag inom olika yrken och branscher, men aldrig fått anställning.

Efter några motiverande samtal med sin handledare som deltagare i Rusta och matcha hos Eductus Finspång, har Tobias fått hjälp med att kontakta arbetsgivaren, som han har blivit kallat till för anställningsintervju hos. Inför intervjun har Tobias fått hjälp av sin handledare Nesat att förbereda sig och träna på en intervjusituation. Direkt efter detta har han lyckats få jobb som vårdbiträde på Finspångs kommun.

Motiverande för framtida utbildning

Tobias berättar här om sin tid som deltagare hos Eductus:

”Stort tack till min handledare Nesat på Eductus för all hjälp och stöd som du gav mig under min tid hos er. Ni har förändrat mitt liv!
Tack vare er hjälp har jag kommit in på en arbetsplats som gör mig glad och där jag känner mig värdefull. Nu kan jag hjälpa och stödja andra som behöver min hjälp och jag kan också försörja min lilla familj! Det motiverar mig också att utbilda mig till undersköterska inom den närmaste framtiden.”

Stort grattis och lycka till med både jobb och framtida studier önskar vi på Eductus!

Låt oss berätta mer

Vill du som aktivt arbetssökande också få hjälp och stöttning för att komma ut i nytt jobb eller vidare till studier?

Lämna en intresseanmälan till oss så hör vi av oss och berättar mer om hur vi kan hjälpa dig.