×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Rusta och matcha deltagare berättar om sina framgångar

I dagens inlägg delar vi citat från Rusta och matcha-deltagare om hur Eductus har hjälpt dem till framgång. Men också om hur du kan påbörja din resa mot ny sysselsättning genom att ta det första steget med oss.

I varje citat finns en framgångsberättelse och omtanke som har gjort Eductus till en avgörande del av deltagarens resa mot målet. I detta inlägg vill vi dela med oss av några av de citat som definierar vår deltagares framgångar inom Rusta och matcha 2 hos Eductus.

”Min handledare, Sayran, har hjälpt mig väldigt mycket med att hitta en bra arbetsplats. Jag är glad att jag haft en så bra handledare hos Eductus!”

"Jag är så glad och tacksam för min tid hos Eductus och speciellt min handledare Bente. Hon gav mig massor av tips på hur jag kunde skriva bra ansökningar, tips på jobb och hon peppade mig att fortsätta söka inom mitt yrke."

”Äntligen har jag fått mitt första jobb i Sverige”

"Under en period har jag varit deltagare hos Eductus. Den perioden var mycket lärorik och nyttig. Alla föreläsningar har varit väl förberedda och gav på många sätt olika råd inom olika områden. Det var utvecklande för mig som deltagare. Jag är tacksam för den perioden man blev motiverad och fick tips på olika jobb för att söka."

"Ni hjälpte mig på många sätt med att hitta nytt jobb bland annat genom informationen jag fick från er och de föreläsningar jag fick ta del av. Under hela tiden har jag känt mig bekväm med att prata med min handledare. Dessutom tipsad hon mig om lediga jobb att söka. Det uppskattar jag väldigt mycket."

”Stort tack till min handledare Nesat på Eductus för all hjälp och stöd som du gav mig under min tid hos er. Ni har förändrat mitt liv!
Tack vare er hjälp har jag kommit in på en arbetsplats som gör mig glad och där jag känner mig värdefull. Nu kan jag hjälpa och stödja andra som behöver min hjälp och jag kan också försörja min lilla familj! Det motiverar mig också att utbilda mig till undersköterska inom den närmaste framtiden.”

Vi hjälper dig nå ny sysselsättning

Du kan också få hjälp med att nå ny sysselsättning. Kontakta oss genom att fylla i intresseformuläret för att ta reda på hur vårt stöd kan göra en verklig skillnad för dig.

Tillsammans skapar vi en framtid där du når dina mål.