×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Utbildning och ny bostadsort gav Artan jobb

Utbildade sig till CNC-operatör, men hade svårt att hitta jobb. Med stöttning av sin handledare fick han motivation att söka jobb på annan ort.

Artan hade varit arbetslös sedan januari när han var klar med sin utbildning som CNC operatör, och kom till Eductus i mitten på juni utan några stora förväntningar om att hitta ett jobb.

Motivation gav nytt jobb på ny ort

Genom att genomföra sina aktiviteter inom Rusta och matcha 2 och med god stöttning av sin handledare Bente i Halmstad, fick han mer motivation till att söka jobb även utanför sin egna hemort.

Han har idag skrivit kontrakt på både lägenhet och jobb och kommer att flytta från Halmstad till Värnamo där han fått jobb.

Artan, vad är du mest nöjd med i ditt deltagande hos Rusta och matcha 2 hos Eductus?

”Med min handledare Bente som har förstått precis vad jag behöver för hjälp för att komma vidare och som stöttat mig helt efter mina behov, jag har b.la. fått hjälp med hur jag kan göra mitt CV och personliga brev intresseväckande och visa vad jag kan och vill vilket har gett resultat i många anställningsintervjuer. Jag har fått positiv peppning och förslag på att se andra möjligheter när jag inte gått vidare i en rekryteringsprocess. Det har ökat min motivation att kämpa på och att tex leta jobb på andra orter. Jag har nu tackat ja till ett jobb som CNC operatör och är så taggad för att byta boende och äntligen få jobba med det jag är utbildad till. Stort tack till Eductus och Bente.”

Inspireras du av Artans resa och resultat?
Lämna en intresseanmälan för att gå Rusta och matcha 2 hos Eductus så kontaktar vi dig för att berätta mer.