×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Öppet hus hos Eductus Halmstad - inspirerande och givande samt

Igår hade Eductus i Halmstad öppet hus för att välkomna arbetssökande och aktiva deltagare att få veta mer om Eductus och Rusta och matcha 2. Ett öppet hus som gav inspiration, insikter och givande samtal för våra besökare.

Vårt öppet hus hos Eductus Halmstad syftade till att erbjuda en inblick i vad Eductus står för och hur vi arbetar för att hjälpa våra deltagare att nå sina mål utifrån sina behov. De som besökte oss fick möjligheten att bekanta sig med Eductus, arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha 2 och hur vi genom den framgångsrikt kan stötta våra deltagare för att nå sina mål.

Tidigare Rusta och matcha-deltagare berättade om sin resa hos Eductus

En av höjdpunkterna under dagen var när vår nöjda deltagare, Sandra, delade sin berättelse. Sandra är en av de många deltagare som har fått stöd och hjälp från Eductus på vägen mot arbete eller studier. Hennes berättelse var en inspirerande påminnelse om hur starkt engagemang och dedikation kan förändra liv. Sandra delade med sig av sin resa och hur Eductus har stöttat henne på den vägen.

Utbyte av erfarenheter och tips

Under fikastunden hade besökarna möjlighet att ge varandra tips och råd i arbetssökandet och ställa frågor till våra handledare.

Nätverk ger möjligheter

För Eductus är stödet vi kan ge våra deltagare viktigt för att de ska lyckas i Rusta och matcha. Genom samarbeten och partnerskap med olika företag och organisationer erbjuds våra deltagare ett bredare nätverk och fler möjligheter till ny sysselsättning. På öppet hus fick besökarna också lära sig mer om våra nätverk och andra stöd de kan få t.ex. språkstöd genom att vara deltagare hos Eductus. På Eductus strävar vi efter att skapa en starkare och mer inkluderande gemenskap.Tack till alla som tog sig tid att besöka oss under vårt öppet hus. Era frågor, tankar och engagemang gjorde vårt event lyckat och vi ser fram emot att fortsätta vår resa tillsammans med er.