×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Välkommen till oss i Halmstad!

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor som står inför en förändring i livet. I Halmstad erbjuder vi Rusta och matcha för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Läs mer på den här sidan.

Vi är experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning. Hos oss på Eductus får du professionell hjälp på vägen till ditt nästa jobb eller utbildning genom Rusta och matcha. Vi har ett stort kontaktnät och flera samarbeten med lokala samt nationella företag. För dig som behöver erbjuder vi även språkstöd på flera olika språk.

Här träffar du oss

Du som deltar i Rusta och matcha träffar oss genom fysiska möten på plats under våra öppettider och delvis på distans via dator eller telefon. I Halmstad hittar du oss på Linjegatan 5, 4:e våningen, hus Teknocenter 4 vid Högskolan. I våra lokaler har du även möjlighet att vid behov låna dator och skrivare. Våra handledare är vana att arbeta på distans och vi har ett väl utvecklat program med digitala föreläsningar och seminarier.

Välj leverantör

Du väljer själv din leverantör av Rusta och matcha hos arbetsförmedlingen. Vårt KA-nummer för Halmstad hittar du här nedan. Är du inte nöjd med leverantören du valt eller blivit placerad hos kan du byta leverantör till en som passar ditt behov bättre.

KA-nummer: 10072942

Halmstad

Besöksadress

Linjegatan 5

302 50 Halmstad

Postadress

Linjegatan 5

302 50 Halmstad

Kontakt

035-135 04 1

Studera hos Eductus

Jobbfokus

Vi utbildar för jobb. Genom vår utbildning får du kompetensutveckling och stärker din plats på arbetsmarknaden.

Vi blickar utåt

Vi arbetar med omvärldsfaktorer som engagerar och som rör din livssituation. På så sätt utvecklas du snabbare.

Du är viktig för oss

Vi finns här för att hjälpa dig nå dina mål. Vi erbjuder ett flexibelt lärande som utgår från dina behov och förutsättningar.