×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Välkommen till oss i Halmstad!

Vi har lång erfarenhet av att hjälpa människor som står inför en förändring i livet. I Halmstad erbjuder vi Arbetsförmedlingens tjänster Rusta och matcha och Yrkessvenska, för dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen. Läs mer på den här sidan.

Rusta och matcha

Vi är experter på att matcha våra deltagare mot jobb eller utbildning. Hos oss på Eductus får du professionell hjälp på vägen till ditt nästa jobb eller utbildning genom Rusta och matcha. Vi har ett stort kontaktnät och flera samarbeten med lokala samt nationella företag. För dig som behöver erbjuder vi även språkstöd på flera olika språk.

Du som deltar i Rusta och matcha träffar oss genom fysiska möten på plats under våra öppettider och delvis på distans via dator eller telefon. 

Yrkessvenska

Vi har lång erfarenhet av språkutbildning mot yrket eller mot yrkesutbildning. För dig som är inskriven på Arbetsförmedlingen och behöver förbättra din svenska utbildar vi inom Yrkessvenska i Halmstad. Du lär dig den svenska som behövs för att klara av en arbetsmarknadsutbildning eller en praktik/anställning. Tjänsten utgörs av olika delar beroende på ditt behov, och kan kombineras med antingen en arbetsmarknadsutbildning eller praktik/anställning.

Undervisning sker både i grupp och individuellt. Beroende på vilken del av Yrkessvenska du deltar i sker undervisningen hos oss på Eductus med möjlighet till fjärrundervisning på 50%. din yrkesutbildare eller din arbetsplats.

Här träffar du oss

I Halmstad hittar du oss för Rusta och matcha på Linjegatan 5, 4:e våningen, hus Teknocenter 4 vid Högskolan och för Yrkessvenska på Västervallavägen 4. I våra lokaler har du även möjlighet att vid behov låna dator och skrivare. Våra handledare är vana att arbeta på distans och vi har ett väl utvecklat program med digitala föreläsningar och seminarier.

Välj leverantör

Du väljer själv din leverantör av Rusta och matcha eller Yrkessvenska hos Arbetsförmedlingen. Vårt KA-nummer för Rusta och matcha samt Yrkessvenska i Halmstad hittar du här nedan. Är du inte nöjd med leverantören du valt eller blivit placerad hos, kan du byta leverantör till en som passar ditt behov bättre.

KA-nummer Rusta och matcha: 10072942

KA-nummer Yrkessvenska del A: 10074613

KA-nummer Yrkessvenska del B: 10074635

Hitta till oss i Halmstad

Studera hos Eductus

Jobbfokus

Vi utbildar för jobb. Genom vår utbildning får du kompetensutveckling och stärker din plats på arbetsmarknaden.

Vi blickar utåt

Vi arbetar med omvärldsfaktorer som engagerar och som rör din livssituation. På så sätt utvecklas du snabbare.

Du är viktig för oss

Vi finns här för att hjälpa dig nå dina mål. Vi erbjuder ett flexibelt lärande som utgår från dina behov och förutsättningar.