×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Efter två månader i Rusta och matcha fick Yacoub jobb!

Med drivkraft och ansvar för att nå sitt mål, behöver det inte ta lång tid att få nytt jobb. Det är veckans solskenshistoria ett bevis på.

Med hjälp av en personlig handledare på Eductus har vår deltagare Yacoub deltagit i individuellt anpassade aktiviteter. Dessa har hjälpt honom att snabbare nå sitt mål om nytt jobb. Efter bara två månader som deltagare i Rusta och matcha, har han nu fått en ettårig heltidstjänst inom bygg på företaget Bein Bygg AB i Norrköping.

Stort grattis Yacoub och lycka till på ditt nya jobb!

Du kan också nå ditt mål!

Om du som aktivt arbetssökande och inskriven på Arbetsförmedlingen vill ha stöd och hjälp mot nytt jobb eller vidare studier, kan du fråga din handläggare på Arbetsförmedlingen om möjligheten att få gå arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha.

Personlig handledare och individuellt anpassade aktiviteter

I Rusta och matcha får du en personlig handledare som först gör en kartläggning av dina behov och mål. Det är efter just dina behov och mål vi jobbar med dig som deltagare, just för att du ska kunna nå ditt mål snabbare. Med individuellt anpassade aktiviteter vet vi att deltagaren känner ett större ansvar då det känns mer motiverande med aktiviteterna för att nå resultat, sitt uppsatta mål. Din personliga handledare finns för stöd och hjälp med till exempel CV-granskning, intervjuträning, företagskontakter.

Vill du veta mer om Rusta och matcha?

Anmäl då ditt intresse i vårt formulär. Du binder inte upp dig till något mer än att få mer information om Rusta och matcha, och hur vi på Eductus jobbar för att få dig i mål.

Fyll i dina kontaktuppgifter, så hör vi av oss!