×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Kan jag få en jobbcoach?

1

Är du arbetslös?

2

Är du inskriven på arbetsförmedlingen?

3

Ska du delta i Rusta och matcha?

Intresseanmälan för jobbcoach

Svarade du JA på de två översta eller till och med alla tre? Då kan du ha rätt till att få en personlig jobbcoach!

Eductus är leverantör av tjänsten Rusta och matcha på uppdrag av arbetsförmedlingen. I Rusta och matcha får du en personlig jobbcoach som hjälper dig som är arbetslös att komma vidare till jobb, eller utbildning som leder till jobb. Läs mer om tjänsten på vår sida för Rusta och matcha.

Om du är arbetslös och inskriven på arbetsförmedlingen men ej fått information om tjänsten Rusta och matcha kontaktar du arbetsförmedlingen och säger att du vill delta i tjänsten. De beslutar sedan om du har behov av tjänsten eller ej. Blir du sedan anvisad till tjänsten väljer du Eductus som din leverantör.

Är du redan anvisad till Rusta och matcha men deltar hos en annan leverantör? Då kan du byta till Eductus. Kontakta arbetsförmedlingen och säg att du vill byta leverantör till Eductus. Ange KA-nummer för din aktuella ort. Du hittar alla våra KA-nummer i tabellen nedan. (Tryck på pilen till höger för att visa tabell.)

OrtKA-nummer
Finspång10072966
Göteborg10072880
Halmstad10072942
Helsingborg10073664
Jönköping10073036
Lidköping10072877
Malmö10072886
Mullsjö10073036
Norrköping10072966
Sandviken10073167
Sollentuna10072920
Solna10072920
Stockholm Mitt (Liljeholmen)10072921
Sundsvall10074640
Trollhättan10072876
Uddevalla10072876
Uppsala10072917
Vällingby10072921
Vänersborg10072876
Västerås10072919
Örebro10072918
Örnsköldsvik10074639

Vill du ha hjälp?

Vi hjälper dig gärna med processen för att bli bli deltagare i Rusta och matcha. Fyll i formuläret nedan så återkommer vi till dig.

Personuppgiftspolicy

Inledning

Den här personuppgiftspolicyn redogör för hur bolag inom Academedia koncernen (Academedia Group AB, org.nr. 556806-1369) hanterar dina personuppgifter när du exempelvis gjort en intresseanmälan eller bett något av våra bolag skicka riktad information/marknadsföring till dig.

Hantering av personuppgifter

När du skickar in en intresseanmälan, anmäler dig till öppet hus, bokar studievägledning eller vill ta emot marknadsföring, information och påminnelser om våra skolor och enheter, behöver du lämna ditt samtycke till att vi behandlar dina personuppgifter. De personuppgifter som vi behandlar om dig är ditt namn, din adress, din e-postadress, ditt telefonnummer, utbildning eller kurs samt studieort/kommun. Vi behandlar dessa uppgifter om dig i IT-system som används av bolag inom AcadeMedia-koncernen.

Intresseformulär 

När du gör en intresseanmälan godkänner du att vi skickar information och marknadsföring om utbildningar eller tjänster och nyheter från oss. Du kan när som helst välja att avprenumerera, längst ned i utskicket, du kan också avprenumerera genom att kontakta oss info@eductus.se . Vi använder oss av automatiserat individuellt beslutsfattande och profilering när vi skickar ut marknadsföring och annan information till dig, baserat på vilka utbildningar och kurser eller tjänster du sökt. Du som lämnar dina uppgifter vid en intresseanmälan kommer ta del av marknadsföring i form av e-postutskick samt marknadsföring som kan ske i de digitala kanalerna Metas plattform och på Googles nätverk.

Uppgifterna du lämnar kan delas med dessa plattformar och anonymiseras/hashkrypteras i samband med det, i syfte att marknadsföra mot personer av liknande intressen, så kallade anpassade målgrupper.

Fyller du i ett intresseformulär på Google, Facebook eller Instagram kommer den informationen samlas in från respektive varumärkes konto på Metas alternativt Googles plattform för att sedan behandlas i respektive varumärkes system för intresseanmälan. Uppgifterna på Meta lagras i 90 dagar. Uppgifterna på Google lagras i 30 dagar.

Dina personuppgifter

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

  • Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor och/eller orter du visat intresse för
  • Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelse
  • Tillhandahålla dig marknadsföring, utskick eller andra meddelanden och påminnelser

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Läs mer om hur vi behandlar cookies här.

Vi kan komma att dela dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter.

Dina rättigheter

Vi tillämpar gällande integritetslagstiftning vid behandling av personuppgifter. Du har rätt att närsomhelst kontakta oss för att få ut information om vilka uppgifter vi behandlar om dig (registerutdrag), samt för att begära rättelse eller om du vill att vi raderar uppgifterna. Uppgifterna lagras i tre år.

Du kan när som helst återkalla ditt samtycke. På sidan trygg.academedia.se kan du läsa mer information om vad, hur och för vilka ändamål vi behandlar personuppgifter och din rätt att få veta vilka personuppgifter vi behandlar om dig.

Du hittar hela vår policy här. https://trygg.academedia.se/

Kontaktuppgifter

Vill du komma i kontakt med våra dataskyddsombud gör du det enklast här, dataskydd@academedia.se.

Rättighetsutövning gällande behandling av dina personuppgifter

Om du vill begära rättelse, radering eller veta mer om hur vi hanterar dina personuppgifter kontakta dataskydd@academedia.se.

Senast uppdaterad: 2022-09-29

man på gata
man på gata

Alla är välkomna
Alla är välkomna

a glad tjej
glad tjej

rusta och matcha
rusta och matcha

tjej gata
tjej gata

Hos oss blir arbetslöshet till arbetsmöjlighet!

”Genom engagemang och motivati...
maj 18, 2023 Rusta och Matcha, Stöd i jobbsök

”Genom engagemang och motivati...

Vi frågade Kawsar Nour, handledare hos E...

Vi får ut våra deltagare i job...
maj 16, 2023 Fick jobb via Eductus, Rusta och Matcha, Stöd i jobbsök

Vi får ut våra deltagare i job...

Vi får ut våra deltagare i jobb! Varje dag får vi glädjande besked om att våra deltagare har kommit ut i jobb eller utbildning via Rusta och matcha. Fantastiskt! På Eductus jobbar vi alltid utifrån varje deltagares egna behov och mål. Tillsammans med deltagaren sätter vi ihop aktiviteter som passar personens uppsatta mål, vare sig...

Vad innebär det att delta i Ru...
april 19, 2023 Rusta och Matcha

Vad innebär det att delta i Ru...

När du som arbetssökande har valt levera...