×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Anpassade aktiviteter ger jobb – solskenshistoria från Norrköping

Varje deltagare är unik med egna behov och mål. Våra handledare jobbar alltid individuellt med deltagaren, då vi vet att steget mot nytt jobb eller studier blir kortare.

vårt kontor i Norrköping har vår deltagare Osman fått hjälp till nytt jobb inom Rusta och matcha. Tillsammans med sin personliga handledare har han deltagit i individuellt anpassade aktiviteter utifrån sina mål och behov som kom fram i den första kartläggningen. Det har hjälpt honom till resultat och ett nytt jobb inom bara tre månader i Rusta och matcha.

Genom en företagskontakt hos oss fick han jobb som lokalvårdare på heltid hos en städfirma i Norrköping.

Stort grattis och lycka till önskar vi på Eductus!

Vårt jobb är ditt mål

Som Rusta och matcha-deltagare hos oss, står du i fokus med dina behov och mål. Efter en första kartläggning börjar vi jobba mot ditt slutmål. Oavsett om det är jobb eller studier, så stöttar vi dig hela vägen.

Våra erfarna och kunniga jobbcoacher, handledare och studie-och yrkesvägledare vägleder dig inom olika områden. Du får ta del av kortare utbildningar, seminarier och tips och råd för att snabbare nå ditt mål.

Få veta mer

Är du arbetssökande och vill veta mer om hur vi kan stötta dig? Lämna en intresseanmälan så hör vi av oss och kan berätta mer.