×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

5 anledningar att gå arbetsmarknastjänsten Rusta och matcha

Du har blivit arbetslös och sökt en del jobb utan resultat, då kan arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha vara något för dig. Vi listar här fördelarna det ger att delta.

Det finns hundratals leverantörer av arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha, vi är en av dem, och det är minst sagt en djungel när du ska välja leverantör.
Egen research kan du givetvis göra, men här har vi sammanfattat fem fördelar med att gå arbetsmarknadstjänsten.

1. Erfarna handledare, jobbcoacher och Studie- och yrkesvägledare finns vid din sida hela vägen tills du uppnår ditt mål, nytt jobb eller vidare studier.
Hos oss träffar du regelbundet din personliga handledare för att få stöd, hjälp och för avstämning. Ni jobbar tillsammans. Ni skapar bättre förutsättningar för att du ska komma ut i nytt jobb eller i vidare studier snabbare. Vi har även språkstöd på flera språk för dig som är språksvag i svenska.

2. Du får hjälp med att skapa bra och strukturerade ansökningshandlingar, så som CV och personligt brev.
Hos Eductus ingår tillgång till en bra CV-mall att använda under din tid som deltagare hos oss.

3. Du får enklare kontakt med arbetsgivare och företag som söker personal.
Eductus har ett stort företagsnätverk inom olika branscher som du får ta del av.

4. Du får kunskaper i form av kortare utbildningar som stärker dig under tiden du söker jobb.
Hos oss får du gå på webbinarier, föreläsningar och får tillgång till vår exklusiva digitala utbildningsportal med flertalet kurser under din tid som deltagare.

5. Träffa andra arbetssökande och företag som aktivt söker personal.
Genom att delta våra öppna hus och rekryteringsträffar med företag, får du kontakt och skapar nätverk med andra arbetssökande och företag på rekryteringsträffar som söker personal redan i dag!

Få veta mer!

Om dessa punkter gjorde dig mer nyfiken på hur tjänsten kan få dig ut i nytt jobb eller studier igen, hör av dig till oss. Genom att fylla i vår intresseanmälan så får vi kontakt. När vi hör av oss till dig kan vi berätta mer om hur vi kan hjälpa till.

Det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du får ta del av tjänsten, du måste vara inskriven på Arbetsförmedlingen och prata med din handläggare för att få ett ok.

Du kan också läsa mer om arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha på Arbetsförmedlingens webbplats.