×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Solskenshistoria i Rusta och matcha från Halmstad

Dragana har en validerad utländsk högskoleutbildning, men har aldrig fått jobb i sin bransch i Sverige. Inte förrän hon kom till Eductus.

Här berättar Dragana om den hjälp hon har fått hos Eductus via Rusta och matcha. Hon har nu äntligen fått jobb inom sin bransch.

- Jag är så glad och tacksam för min tid hos Eductus och speciellt min handledare Bente. Hon gav mig massor av tips på hur jag kunde skriva bra ansökningar, tips på jobb och hon peppade mig att fortsätta söka inom mitt yrke.

Hon hjälpte mig med en praktikplats som till slut ledde till ett heltidsjobb som labbassistent. Jag är så lycklig att äntligen få arbeta med det jag är utbildad till. Nu har jag möjlighet att utvecklas i mitt yrke, har trevliga arbetskamrater och en fantastiskt bra arbetsgivare.

Tack Eductus och Bente — ni är bäst!


Vill du också få hjälp till nytt jobb, lämna dina kontaktuppgifter för Rusta och matcha, så hör vi av oss!