×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Återigen Rusta och matcha succé i Norrköping!

När Eductus bjöd in till öppet hus i Mirum gallerian kom det många intresserade besökare som ville veta mer om Rusta och matcha 2 och hur vi kan hjälpa arbetssökande ut i nytt jobb.

Under onsdagen 26 september välkomnade Eductus Norrköping arbetssökande till öppet hus i Mirum galleria. Det var ett fullspäckat program under dagen som inspirerade och motiverade besökare och deltagare i sitt fortsatt jobbsökande. Två företag, NLE Group och MD-Sales, kom och berättade om sina verksamheter och tjänsterna på företagen, därefter kunde besökarna nätverka med företagen för att få en ny kontakt och kanske ett framtida jobb.

Tips och erfarenhetsutbyte

För de som önskade få hjälp med sitt CV eller personliga brev så fanns våra erfarna och kunniga handledare på plats. Besökare och deltagare utbytte erfarenheter med varandra och fick även en rundtur på Eductus kontor i Norrköping.

Nöjda deltagare

Feedback från våra aktiva deltagare är att de är mycket nöjda med Eductus som Rusta och matcha 2-leverantör, de får det stöd och den hjälp de behöver utifrån sina behov och mål. De känner att de får tips om jobbkontakter, bra nationella föreläsningar, bra råd och tips från professionella och erfarna handledare i sin arbetssökandeprocess.

Vi är otroligt stolta över att vi får vara med på våra deltagare resor mot nytt jobb eller kompletterande studier.

Stort tack till alla som kom på öppet hus!

Vill du veta mer om Rusta och matcha 2 hos Eductus?

Kunde du inte vara med på Öppet hus i Norrköping, och vill ha mer information om hur vi kan hjälpa dig som arbetssökande ut i nytt jobb eller studier?

Tveka då inte i att lämna en intresseanmälan (ej bindande). Fyll i dina kontaktuppgifter i vårt formulär, så hör vi av oss och berättar mer.