×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Välj din Rusta och matcha leverantör

Du har fått godkänt av Arbetsförmedlingen att delta i arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha 2, men står inför det utmanande valet av leverantör. Läs våra värdefulla råd för att vägleda dig i ditt val.

Att bestämma dig för vilken leverantör av Rusta och matcha 2 du ska välja kan nämligen vara en knepig uppgift.

Du står inför beslutet att välja en leverantör för Rusta och matcha 2, ett val som kommer att forma din framtid, oavsett vad. Om du frågar oss, handlar beslutet du nu står inför om att rusta upp ditt nu-jag, utveckla dina kompetenser och i slutändan bli matchad med rätt arbetsgivare för just dig.

Så hur gör du då det bästa valet – för dig och din framtid?

Börja med att följa vår vägledning och de tips du finner här nedan, ta sedan det första steget mot din nya framtid – tillsammans med oss.

Våra tips för att hitta din leverantör

 1. Sätt dina egna mål
  Innan du väljer en leverantör, ta dig tid att klargöra vad du vill uppnå med Rusta och matcha 2.
 2. Jämför och utforska
  Ta dig tid att utforska och jämföra olika leverantörer. Vilka tjänster och stöd erbjuder de? Passar de dig och din vision?
 3. Lyssna på erfarenheter
  Prata med andra som har gått programmet.
  Vilken erfarenhet hade de med sin leverantör? Vem litar du själv mest på? Välj sedan DIN leverantör med omsorg, för din skull.

Välj med hjärtat

Det mest betydelsefulla rådet vi kan ge dig just idag är att du ska välja med hjärtat, för din framtid ser redan då mer lovande ut. Du väljer helt enkelt den leverantör som du tror kommer vara den bästa samarbetspartnern på din resa, där du både rustar dig själv och blir matchad med- och av andra.

Ett samarbete som öppnar upp flera möjligheter för dig att nå framgång i ditt arbetssökande.

En kom ihåg-lapp vi vill skicka med dig: det är DITT välmående och DIN framtid som är målet här.

Gör ditt val av Rusta och matcha leverantör

Har du gjort ditt val nu? Vi ser inte vad du väljer här, men oavsett vad du beslutar – fyll i intresseanmälan för Rusta och matcha 2. Och satsa på dig.

Väljer du att gå framåt med oss? Klickar du bara på länken här framför dig: Jag väljer Eductus, så vi kan vara säkra på att vi har en framtid ihop. Du skickas direkt till vår hemsida, där du fyller i ditt intresse i vårt formulär och trycker på skicka. Vi kontaktar dig därefter via mejl eller mobil, vilket av dem det blir för dig, bestämmer du på plats.

Slutligen önskar vi dig en riktigt beslutsam och bra dag!