×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Att arbeta inom Service och försäljning

Yrken inom service och försäljning kan innebära jobb på restaurang, i butik, som guide, i kundtjänst eller tex som säljare av något slag. Det finns många olika jobb i denna kategori. Om du gillar att ge service och kommunicera med människor passar den här branschen dig.

Arbetsuppgifterna kan variera och likaså arbetstiderna och det är inte ovanligt med långa, sena kvällar och helger eller att du börjar tidigt på morgonen.

Det finns en del utbildningar för branschen och på många av arbetsplatserna så får du upplärning på plats. Det är alltid en bra merit med körkort ifall det är långt avstånd till arbetsplatsen.

En stor del av yrket innebär kontakt med människor så du behöver vara utåtriktad, uppmärksam, tillmötesgående, förstående, hjälpsam och lyhörd. Du är ansiktet utåt för företaget så därför är personer inom serviceyrken så oerhört viktiga för att företaget ska lyckas.

Inom service och försäljning finns det mycket jobb framöver.

Eductus har flera företagssamarbeten. Om du är deltagare i Rusta och matcha kan du besöka din orts sida här för kontaktuppgifter om du vill veta mer om tillgängliga jobb i olika branscher.

jobba inom service och försäljning