×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Att arbeta som lokalvårdare

Yrket lokalvårdare innebär att arbeta som städare eller städerska. Oftast städar man ytor som tex kontor, byggarbetsplatser eller i bostadshus. Det gäller att hålla rent och snyggt på de ytor och utrymmen som ska rengöras och det ingår ofta att fylla på städmaterial i arbetsuppgifterna.

När du arbetar som lokalvårdare kan arbetstiderna vara på dagen, kvällen och på helgerna. Du behöver inte gå någon speciell utbildning utan arbetsgivaren introducerar dig i dina arbetsuppgifter då du behöver ha kunskap om rutiner, produkter och städverktyg mm

Det kan finnas krav på att du genomgått gymnasiet och sen får du upplärning på plats. Det är också en merit ifall du har körkort då det vanligtvis innebär transport mellan de olika städ uppdragen.

Det är viktigt att du är noggrann och tar ansvar för dina arbetsuppgifter som lokalvårdare och att du är serviceinriktad och lyhörd.

Framtiden som lokalvårdare ser ljus ut och det finns mycket jobb i Sverige inom den närmaste tiden.

Eductus har flera företagssamarbeten så om du är deltagare i Rusta och matcha kan du besöka din orts sida här för kontaktuppgifter om du vill veta mer om tillgängliga jobb i olika branscher.

jobba inom lokalvård