×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Möt våra medarbetare inom Rusta och matcha

Våra medarbetare ute i landet hjälper deltagare i Rusta och matcha ut i jobb eller utbildning. I dag träffar vi Johan Berglund, handledare på Eductus Motala och får ta del av hans bästa tips för att komma ut i jobb.

Vad är det bästa med att jobba på Eductus?

- Att få möjlighet att rusta inför och hjälpa deltagare ut i arbete och hjälpa dem få tillbaka motivationen till att ge sig ut på arbetsmarknaden igen.

Vad är dina bästa tips för de som ska välja leverantör av Rusta och matcha? Vad är viktigt att tänka på när man ska välja?

- Många väljer nog leverantör utifrån närhet till sitt hem. Men om man har hört bra om någon leverantör, ring och prata med dem. Ställ frågor. På Eductus tar vi gärna emot och besvarar frågor. Man kan även komma och besöka oss när vi är ute på stan och marknadsför oss i gallerior och andra platser.

Vad är dina bästa tips för de som deltar i Rusta och matcha och söker nytt jobb eller utbildning?

- Se till att du har dina ansökningshandlingar uppdaterade och välformulerade. Det är ju något vi hjälper till med. Ge dig ut och presentera dig direkt plats hos företag. Det finns många dolda jobb där ute som inte kommer ut på annons. Visa dig och prata med så många du kan om att du söker arbete. Förr eller senare är det någon som har behov och då har de hört om dig. Det är sällan ett jobb ramlar ner i knäet när man sitter hemma i soffan.

Tack Johan för dessa värdefulla tips!

Handledare Johan i Motala marknadsför Rusta och matcha