×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

En hållbar arbetsmarknad med inkludering och mångfald

Mångfald och inkludering är något som vi på Eductus arbetar med dagligen och det är en av de viktigaste delarna i vår verksamhet och uppdrag. Genom att coacha arbetssökanden vidare till jobb eller utbildning som sedan leder till jobb kommer fler personer vidare till en egenförsörjning och kan fortsätta sin väg på arbetsmarknaden. En vinst för både samhälle och varje individ.

Eventpartner Opportunity Day 14 november

Vi är en stolt eventpartner till Opportunity Day i Göteborg den 14 november! Opportunity Day är en mötesplats för utlandsfödda arbetssökande och arbetsgivare som har behov av att hitta ny kompetens. Eventet syftar till att skapa kontakter och möjligheter till jobb. Men också att lyfta frågan kring inkludering på arbetsmarknaden och sprida kunskap om alla positiva effekter av mångfald på arbetsplatsen.

Under dagen kommer vi medverka som utställare för att träffa alla arbetssökande och vi medverkar även som volontärer under eventet.

Seminarie för arbetssökande

Är du arbetssökande ska du inte missa vårt seminare i O-zone under förmiddagen. Våra erfarna jobbcoacher från Göteborg tipsar om hur du bäst gör spontanansökan för jobb som inte annonseras ut samt hur du bäst förbereder dig inför en jobbmässa.

Läs mer om Opportunity Day 2022 - klicka här!

Alla kan ta ett jobb! Det är Eductus Vision! Att vara partner med Opportunity Day stärker oss ytterligare i att hitta vägar för våra deltagare i att våga, vilja och kunna ta ett jobb. Vi vill vara med och påverka den svenska arbets- och utbildningsmarknaden genom inkludering, partnerskap och kompetensutveckling.

Sven Gratzl,
Regionchef Eductus