×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Besök på Campus Lidköping för Rusta och matcha deltagare

Som Rusta och matcha deltagare kan även kompletterande studier eller en utbildning till nytt yrke vara ett mål för att åter komma ut i jobb. Våra deltagare i Lidköping fick besöka Campus Lidköping.

Under vårt studiebesök på Campus Lidköping fick våra Rusta och matcha deltagare information om nya yrkesutbildningar, lärlingsprogram, information om att via Campus studera i annan kommun och mycket mer. Fedja Filipovic som är utbildningssamordnare tog emot oss för en guidad visning av Campus lokaler samt visade oss vart Studie- och yrkesvägledning, reception, olika program och utbildningar finns.

Fedja som nyligen haft digital information med våra deltagare välkomnade oss för en inblick i Campus värld, samt vart han finns om någon behöver stöd inför utbildning. Våra deltagare var nöjda med studiebesöket och informationen de fick med sig inför framtiden.

Rusta dig för framtiden

Vill du som arbetssökande rusta dig för nytt yrke? Vi hjälper dig med att hitta rätt utbildning, utbildningsform och hjälper dig med ansökan. Kontakta oss så pratar vi vidare.