×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
Yrkets språk företag

Språkförstärkande uppdrag - Arbetsgivare

Språkinsats för medvetna företag

Språkförstärkande uppdrag är en tjänst för er som är i framkant med fokus på hållbarhet, kvalité och kompetens. För er arbetsgivare som vågat rekrytera utanför ramarna och hittat riktigt duktiga medarbetare och vill bidra till integration, mångfald och utveckling.

Eductus erbjuder en företagsanpassad språkutvecklande utbildning med yrkes- och branschspecifikt språkfokus. Tillsammans med dig som arbetsgivare tar vi fram en utbildning utifrån era behov anpassat till ert yrke och bransch. Vi hjälper er med planering, genomförande och språktester både före och efter insatsen. En insats för att er kompetenta personal ska få en större möjlighet att kunna interagera, kommunicera och utvecklas i sitt arbete. Utbildningen bidrar också till ökad integration i samhället och skapar mervärde för medarbetare och företag.

Vår språkförstärkande utbildning förstärker ert arbete med integration, mångfald och hållbarhet, en viktig del i ert företags CSR-arbete.

C&D logotype

Ni har verkligen gjort ett lysande jobb hos oss med er språkinsats. Vad som mest imponerat på oss har nog varit att ni har satt er in så mycket i vår verksamhet.
Pia Hansson C&D Snickeri

Läs mer om Språkförstärkande uppdrag

Yrkets språk företag

Start Språkförstärkande uppdrag

Tillbaka till startsidan för Språkförstärkande uppdrag
Yrkets språk utbildningsanordnare och elever

Utbildning

Läs mer om Språkförstärkande uppdrag för studerande och utbildningsanordnare
Yrkets språk för kommuner

Kommuner

Läs mer om Språkförstärkande uppdrag för kommuner