×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Gör succé med ett Video-cv!

Ska du söka ett jobb och företaget önskar ett video-cv? Eller vill du sticka ut ur mängden ansökningar och fånga rekryterarens intresse? Oavsett syfte är video-cv något som har framtiden för sig. Vår studie och yrkesvägledare Lizette Hult guidar dig till det du behöver veta för att lyckas med ditt video-cv.
använd ett video-cv

Varför ett video-cv?

Var kreativ när du söker jobb! När du har ditt cv på video kan du enklare visa upp din personlighet och karaktär. Ett video-cv gör också att rösten kommer fram mycket bättre och är perfekt att använda när du bara har några sekunder att presentera dig själv.

Tänk på: Ett video-cv är ett komplement till ditt cv så kom ihåg att alltid komplettera med ett vanligt traditionellt cv.

Vad gör ett bra video-cv?

Det ska vara kort och konkret, gärna kortare än 90 sekunder.

Unikt: Nyckeln är att presentera något som är unikt för dig. Var tydligt och specifik. Framhäv dina unika kompetenser som företaget letar efter. Våga visa framfötterna!

Skapa ditt video-cv

Gör din egna redigering av videon. På så sätt undviker du att någon ”viktig” del klipps bort.

Invideo är ett enkelt och smidigt program för att skapa ditt video-cv i.  Du behöver inga förkunskaper för att använda programmet och det finns som gratisversion.