×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Fantastisk dag på Jobbfestivalen!

Solen strålade från tidig morgon till sen kväll, både på himlen och i vår monter med alla fantastiska möten under dagen på Jobbfestivalen.

Det var svettigt i Kungsträdgården igår, både från det varma vädret och värmen från besökarna. Vi hade många nyfikna arbetssökande i vår monter under dagen som ville veta mer om hur vi jobbar med att hjälpa deltagare ut i jobb eller vidare till studier inom Rusta och matcha.

Besökarna vi pratade med var allt ifrån de som precis blivit arbetslösa till de som gått och sökt jobb en längre tid. Det var också en del språksvaga eller nyinflyttade till Sverige som hade frågor kring Eductus Komvux och våra kurser i SFI och Svenska som andra språk. Vi är glada att många var intresserade av att få hjälp på olika sätt av oss på Eductus.

Rusta och matcha

I vårt arbete inom Rusta och matcha utgår vi alltid från individens behov och mål när vi jobbar tillsammans med deltagaren. Och vårt mål är att få ut deltagaren i rätt jobb eller utbildning så fort som möjligt på bästa tänkbara sätt. Vi vill göra arbetslösheten till en arbetsmöjlighet!

Var du inte på plats och är intresserad av Rusta och matcha hos Eductus? Lämna dina kontaktuppgifter i vårt intresseformulär så hör vi av oss till dig!

Besök vår profil på Instagram för att se en film från dagen.