×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Våra bästa jobbtips från region Syd

Våra jobbcoacher i region Syd har på sitt Instagramkonto @eductusregionsyd presenterat sid samt delat med sig av sina bästa jobbtips. Vi har samlat deras presentationer och bästa tips här.
Jobbcoach Bente

Bentes bästa jobbtips

Mitt namn är Bente och jag jobbar som jobbcoach och handledare i Halmstad. Jag började hos Eductus för 4 år sedan som utbildare i service -och försäljning samt yrkessvenska. Efter universitets-studier i tyska, administration och ekonomi har jag 30-års erfarenhet från flygbranschen och besöksnäringen både som anställd och egen företagare.

Mitt bästa jobbtips är: Anpassa ditt CV till jobben du söker, gör det personligt för att väcka intresse.

Vi hjälper dig se olika möjligheter och stöttar dig hela vägen till jobb och utbildning.

Idil tipsar

Mitt namn är Idil Ahmed och jag arbetar som handledare och utbildare i Halmstad och Hyltebruk sedan 2018. Tidigare har jag arbetat som språkstöd, coach, utbildare, samhällskommunikatör och etableringslots på olika utbildnings-företag. Jag är även utbildad kontakttolk och har arbetat som tolk de senaste 13 åren.

Mitt bästa jobb tips:
Stärk dina svaga punkter (ex. språk, motivation, genomförande av anställningsintervju), för att ge dig själv de bästa förutsättningarna ute på arbetsmarknaden.

Du är alltid välkommen till oss på Eductus, du får hjälp och stöd du behöver!

Jobbcoach Idil
Jobbcoach Margareta

Margareta "Maggan" - se möjligheterna

Margareta Christensson Sonesson heter jag och arbetar på Eductus i Halmstad sedan 2,5 år tillbaka.

Har långt arbetsliv inom olika branscher och områden i bagaget och många år inom coaching. Med lång erfarenhet och ett stort kontaktnät hjälper jag dig snabbt att hitta nya vägar genom jobb eller en passande utbildning.

När jag inte jobbar ägnar jag mig åt promenader och att påta i trädgården om jag inte är på resa.

Mitt bästa tips är att se möjligheterna före omöjligheterna!!

Eductus coachar dig till dina framtida mål!

Några ord från Mirvat

Mitt namn är Mirvat Boutros. Jag har jobbat som handledare/utbildare på Eductus sen 2018 i Halmstad, Falkenberg, Laholm och Hyltebruk.

Jag arbetar med olika uppdrag som går ut på att hjälpa medmänniskor till bättre etableringen i vårt samhälle, förse dem med språket, visa rätt väg till jobb eller studier.

Innan Eductus drev jag eget företag, där jag bland annat marknadsförde mitt företag, organiserade det vardagliga arbetet, tog hand om personalen samt att jag lärde mig en massa nya saker genom verksamheten och utmaningar på vägen till framgång.

Med hjälp av mina erfarenheter känner jag att jag kan stötta våra deltagare med den vägledning de behöver.

Mitt bästa jobbtips: låt inte hinder stoppa dig, det är du som bestämmer!

Jobbcoach Mirvat