×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
jobba som taxichaufför Mårtenssons trafikskolan

Samarbete med Mårtenssons trafikskola

På Eductus har vi ett nära samarbete med företag inom flera olika branscher och yrkeskategorier. Genom det kan vi matcha våra deltagare till relevanta och aktuella jobb och samtidigt hjälpa företag att hitta rätt kompetens att fylla deras kompetensbehov med.

Ett samarbete som vi gärna vill lyfta är med Mårtenssons trafikskola. Mårtenssons är Sveriges största trafikskola och finns från Trelleborg i söder till Umeå i norr. Tillsammans med Mårtensson kan vi rusta våra deltagare för en framtid som yrkeschaufför. T ex genom utbildning för utökad körkortsbehörighet för lastbil, buss eller taxi. Mårtessons har även hållit i företagsföreläsning för våra deltagare och berättat mer om varför man ska ta körkort, hur man tar körkort och vilka yrkesvägar ett körkort kan öppna upp.

Vi kan också matcha våra deltagare mot arbetstillfällen som Mårtessons rekryterar till. Ett exempel på det är att Mårtenssons nu söker ett stort antal taxichaufförer till Malmö och Kalmar. Genom vårt samarbete rustar vi deltagare i Rusta och matcha för att kunna söka tjänsterna samt matchar redan kvalificerade deltagare.

Är du deltagare i Rusta och matcha hos Eductus och vill jobba som taxichaufför?
För att kunna gå vidare behöver du:

  • Vara inskriven på arbetsförmedlingen och delta/ska delta i Rusta och matcha.
  • Vara minst 23 år och ha haft svenskt B-körkort i minst två år.

Låter det intressant? Skicka ett mail till info@eductus.se så kontaktar vi dig.

Företagare?

Är du företagare och vill samarbeta med oss? Skicka ett mail till info@eductus.se, så återkommer vår försäljningsansvariga till er.