×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Framtidsmässan i Lidköping 6 september

Eductus kommer att vara utställare på Framtidsmässan i Lidköping 6 september 2023. På mässan kommer vi att presentera våra yrkesroller inom Eductus och arbetsmarknadstjänsten Rusta och matcha.

Vi är Eductus

Eductus är platsen där resultat formar möjligheter. Vi tror på att skapa en bättre framtid genom delaktighet, ansvar och handling. Hos Eductus kan du jobba som handledare, coach eller studie- och yrkesvägledare (SYV). Du hjälper då våra arbetssökande Rusta och matcha-deltagare genom att planera och följa upp aktiviteterna i deras individuella schema, stöttar och vägleder dem till deras nästa sysselsättning, jobb eller studier.  

Vi som jobbar på Eductus idag tror på ansvar som drivkraft vid förändring. Gör du också det?’

Kom då och träffa oss på mässan för att få veta mer om Eductus, våra yrkesroller och vad du som anställd får ta del av.

Framtidsmässan

Mässan pågår mellan klockan 09.30-18.00, onsdagen den 6 september på De la Gardiegymnasiet, Lidköping. Vi finns på plats hela dagen och ser fram emot att träffa dig och berätta mer om vad vi kan erbjuda dig som medarbetare.

Se våra lediga tjänster

Eductus har nöjda medarbetare

89 % av våra medarbetare kan rekommendera Eductus som arbetsgivare enligt vårt senaste Nöjdmedarebetarindex (NM).

Eductus medarbetare har hög trivsel på sitt arbete, läs intervjun med Nina och Tatiana.

Eductus är en del av norra Europas största utbildningskoncern, AcadeMedia, så vi är extra bra på att matcha dig mot utbildning. Efter mer än tjugo år i branschen vet vi vad som fungerar när du söker jobb och har ett stort kontaktnät med arbetsgivare och lokalt näringsliv. Nio av tio som valt Eductus rekommenderar oss till andra!