Eductus

Stöd och matchning

Söker du jobb? Vi har lösningar för att du snabbt ska komma ut på arbetsmarknaden. Vi vet var jobben finns. Vi ser till att du får kunskapen att ta dem. Stöd och matchning är en av Arbetsförmedlingens tjänster som du kan ta del av hos Eductus. Du får en personlig handledare som hjälper dig. Saknar du den utbildning som krävs? I så fall får du hjälp att hitta och söka rätt utbildning. Nio av tio som använt oss rekommenderar våra tjänster.

Vad leder Stöd och matchning till?

Jobbet är alltid målet. Vi matchar dig mot företag som är i behov av din kompetens. För att hitta jobbet får du till exempel stöd i kontakter med arbetsgivare, ta del av våra företagsnätverk samt öva inför intervjuer. Om du behöver en utbildning för att få jobbet så får du hjälp att hitta rätt utbildning och att ansöka.

För vem passar Stöd och matchning?

Stöd och matchning vänder sig till dig vill ha ett jobb eller utbildning. Du ska vara inskriven på Arbetsförmedlingen, det är Arbetsförmedlingen som beslutar om du har behov av tjänsten.

Mer info om tjänsten

Läs mer om Stöd och matchning på Eductus

Information på arabiska

معلومات باللغة العربية

Är du intresserad och vill veta mer om Stöd och matchning? Fyll i dina uppgifter så kontaktar vi dig.

Jag samtycker till att angivna personuppgifter lagras av Eductus i syfte att kunna hantera mitt önskemål om mer information kring tjänsten Stöd och matchning. För mer information om dataskyddsförordningen läs här. Vill du ändra dina uppgifter eller dra tillbaks ditt samtycke gör du det enkelt genom att kontakta marknad@eductus.se.