×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Lokalt samarbete för långtidsarbetslösa

Som långtidsarbetslös kan det vara extra svårt att komma ut i nytt jobb igen. Genom ett lokalt initiativ ska Eductus Uddevalla hjälpa Frivilligcentrums besökare på vägen.

Vår samordnare och handledare Lena har genom Odd Fellows fått kontakt med Frivilligcentrum Uddevalla och dess samordnare/kontaktperson Anders.

Frivilligcentrums café besöks av många långtidsarbetslösa som behöver stöd och hjälp med att komma ut på arbetsmarknaden igen. Framöver kommer Lena att besöka Frivilligcentrums café för att prata mer med de arbetslösa som vill veta mer och få hjälp med att söka jobb.

Genom ett samarbete mellan organisationer så skapas en större samhällsnytta både för individen och samhället i stort. Tillsammans kan vi skapa ett tryggt och starkare samhälle.

Om Frivilligcentrum Uddevalla

Frivilligcentrums huvudsakliga syfte är att bryta isolering och att lindra ensamhet genom att erbjuda gemenskap. Verksamhetens inriktning är och kommer alltid att vara förmedling av kontakter mellan ofrivilligt ensamma och de som vill göra en insats.

Samarbeta lokalt

Är du en förening, organisation eller företag som vill samarbete med oss lokalt i Fyrbodal (Trollhättan, Uddevalla, Vänersborg)?

Ta då kontakt med vår samordnare och handledare Lena Åberg, lena.aberg@eductus.se.