×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.

Kvinnodagsmässa i Trollhättan

Kvinnor är värda att firas alla dagar om året tycker vi. Under årets internationella kvinnodag uppmärksammades de lite extra i Trollhättan.

Vi deltog i Kvinnodagsmässan 8 mars i Trollhättan. Vår handledare Ugbad och Lena var på plats. Vid vårt bord kunde man delta i Me to quiz, vi bjöd in arbetssökande att komma informationsmöte om Rusta och matcha hos oss. Under dagen fick vi även kontakt med flera organisationer som framöver kommer till oss för att hålla i föreläsningar för våra deltagare.

En mycket lyckad dag!

Kvinnodagsmässa ett samhällsengagemang

Kvinnodagsmässan arrangerades av Integrationsforum /Antidiskrimineringsbyrån och stora delar av civilsamhället tillsammans med Odenmässan. Mässan ägde rum på Odenmässan i Trollhättan. Syftet med mässan är att kraftsamla kring viktiga frågor för kvinnor.

På årets Kvinnodagsmässan i Trollhättan var cirka 1400 besökare på plats. Tillsammans med företag i staden samlades det in 8490 kr till Rädda barnen, ett bidrag som kommer kunna göra mycket gott i deras verksamhet.

Fler mässor och events

Vill du träffa oss på mässor och events? På vår Facebooksida hittar du vilka mässor och events vi deltar på eller anordnar själva.