×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
KYH karriärprogram

Samarbete KYH

Karriärcoachning för YH studerande

Studieteknik och personligt varumärke är några av delarna av KYHs karriärskoncept. Eductus är stolt leverantör av tjänsten till KYH och vår studie- och yrkesvägledare Lisa och karriärcoach Maria rustar de studerande inför arbetsmarknaden efter avslutade studier

KYH erbjuder utbildningar inom ekonomi, samhällsbyggnad och IT. Deras utbildningar speglar arbetsmarkandes behov och de studerande går efter avslutad utbildning vidare mot en framgångsrik karriär inom attraktiva yrken som behövs. KYH Yrkeshögskola är en av de största Yrkeshögskolorna i Sverige och en del av AcadeMedia.

Eductus är leverantör av KYHs karriärkoncept KYH Karriär. KYH Karriär erbjuds till alla studerande på KYHs utbildningar under fösta året. Konceptet ger en värdefull förberedelse inför LIA-perioden och yrkeslivet efter utbildningen. Det är en unik möjlighet till personlig utveckling och de studerande ges alla förutsättningar för att bli en så eftertraktad och konkurrenskraftig kandidat som möjligt på arbetsmarknaden efter avslutad utbildning.

Eductus karriärcoachar i:

Studieteknik
Gästföreläsning med Studie- och yrkesvägledare Lisa

Vägen till drömjobbet del 1:
Min handlingsplan. Workshop med karriärcoach Maria

Vägen till drömjobbet del 2:
Personligt varumärke och nätverk. Workshop med karriärcoach Maria

Vägen till drömjobbet del 3:
Personlig marknadsföring. Workshop med karriärcoach Maria

Karriärcoach Maria

Karriärcoach Maria

Maria Pääjärvi är karriärvägledaren som ger dig verktyg inom självkänsla, självförtroende och ditt personliga varumärke vilket skapar möjlighet för dig när du skall nå dina längtansmål, alltså vägen till drömjobbet!

Maria har förutom utbildning och coachning på Eductus även erfarenhet av företagande med bland annat tunnbrödsbageri i Skåne, bemanningsföretag och varit egen konsult inom omställning samt karriärvägledning för elitidrottare. Maria är också poddprogramledare.

Maria är kommer vägleda dig att bli hållbar på arbetsmarknaden genom omvärldsorientering av näringsliv, bygga nätverk, vässa din pitch och skapa en hållbar handlingsplan!

SYV Lisa

Studievägledare Lisa

Lisa är studievägledaren från Eductus som lever för ett livslångt lärande!

Lisa arbetar med karriärvägledning inom Eductus där hennes roll innebär att ta fram och utveckla karriärplaner och vägleda individer för ökade möjligheter på arbetsmarknaden. Målet är att individen ökar sin karriärkompetens – sin kunskap och förståelse för sig själv och olika alternativ inom utbildningar och yrken.

Med bakgrund i två utbildningar från universitet och yrkeshögskola samt sex fristående kurser, vet Lisa från egen erfarenhet vad studieteknik och struktur handlar om. Det är hon här för att förmedla!

”Jag brinner för att coacha människor i sin framgång och att i mitt arbete bidra med konkreta verktyg som stöd på vägen!”

Blev du nyfiken på karriärcoachning?

Är du utbildningsanordnare och vill veta mer om hur vi kan karriärcoacha studerande på era utbildningar inför LIA-perioder och arbetslivet? Välkommen att kontakta Sofia så berättar hon mer om våra tjänster för dig som utbildningsanordnare.