Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Om Eductus

linkoping

Värdegrund

För oss är det viktigt att ha en gemensam och tydlig värdegrund. Vår värdegrund beskriver hur vi jobbar, vad vi står för och hur vi vill att världen ska uppfatta oss. Det gör det också enklare för oss som jobbar här att i varje situation veta vad som är rätt att göra. Dessutom blir det en säkrare kvalitet för våra deltagare.

Vår mission – därför finns vi

Vad är vårt syfte? Varför finns vårt företag? Vad ger oss ett existensberättigande? Stora frågor, men viktiga att ha klart för oss så vi alltid har koll på att vi går åt rätt håll. Så här formulerar vi vårt syfte:

Genom utbildning utvecklar vi människors kompetens så att den matchar arbetsmarknadens behov. Så bidrar vi till ett bättre Sverige.

Våra kärnvärden – R.E.N.T.

Våra kärnvärden ligger till grund för hur vi jobbar. Vi sammanfattar dem i fyra ord som utgör hörnstenar i vår vardag och ska genomsyra allt vi gör.

Resultat

Vad innebär resultat för oss? Vi är målinriktade och effektiva i allt vi gör. Att lyckas innehåller flera dimensioner, dels att våra deltagare får arbete men även att företaget utvecklas och går med vinst.

Engagemang

Vad innebär engagemang för oss? Vi brinner för vårt jobb, är motiverade och gläds åt våra deltagares framgångar. Vårt bemötande är viktigt – med hjärta, omtanke och ömsesidig respekt.

Nytänkande

Vad innebär nytänkande för oss? Vi är öppna och flexibla både i våra utbildningar och internt i företaget. Vi vågar prova nytt, uppmuntrar kreativitet och ser ständig utveckling som vägen framåt.

Tydlighet

Vad innebär tydlighet för oss? Vi är raka, äkta och ärliga och har väl definierade mål för vår verksamhet. Vi är också tydliga gentemot deltagare och uppdragsgivare genom att visa vad som krävs.