×
 

3

Du lämnar nu webbplatsen och omdirigeras till:

Avbryt för att återgå till webbplatsen.
movant omställning

Samarbete Movant

För rustande insatser mot yrke

Med engagemang i individen, verksamheten och uppdraget tar Movants branschnära utbildningar dig från jobbdröm till drömjobb. Utbildningarna tas fram i nära samarbete med bransch- och arbetsliv.

Movant har över 15 års erfarenhet av yrkesutbildning för vuxna. Utbildningsformerna är yrkesvux, arbetsmarknadsutbildning, certifieringskurser, validering och komvux inom en rad olika yrken och branscher. Movant är en del av Academedia.

Genom ett samarbete mellan Eductus och Movant erbjuds deltagarna i Rusta och matcha att ta del av flera aktiviteter som ger dem information om de olika utbildningarna och skolorna. Exempel på aktiviteter är, gå på studiebesök hos Movants skolor, få information om Movants utbildningar och möjlighet att få hjälp att ansöka till utbildning genom sin handledare, om målet är att utbilda sig vidare eller komplettera sin tidigare utbildning.

Genom en rustande insats i form av en utbildning kan deltagaren bli mer eftertraktad på arbetsmarknaden och lättare komma ut i  nytt jobb.

Movant finns med skolor från Malmö i söder till Haparanda i norr.