Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Vård och omsorgslärare

Vi söker dig som vill arbeta hos oss i vår vård- och omsorgsutbildning. Vi söker dig som har ett intresse och erfarenhet av att utbilda i kurser för vuxna. Du bör ha erfarenhet av att undervisa i dina karaktärsämnen och är vård- och omsorgslärare. I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera , betygsätta samt genomföra utbildningen i enlighet med de anvisningar som finns inom skolverkets kursplaner och det uppdrag Eductus har gentemot Västerås stad. Det är viktigt att du har god pedagogisk förmåga, har vana av att arbeta med en lärplattform samtidigt som utrymmet är stort för dig att vara kreativ i hur du vill genomföra dina delar av utbildningen.

Kvalifikationer/erfarenhet

  • Vård- och/eller omsorgslärare
  • Van användare av dator som arbetsverktyg och god administratör
  • Utåtriktad med starkt lokalt nätverk och erfarenhet av arbetsgivarkontakter
  • Språkkompetens är meriterande
  • Flexibel och kreativ

Vi lägger också stor vikt vid personliga egenskaper. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, ålder, funktionsnedsättning och kulturell bakgrund.

Du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat, engagemang, nytänkande, tydlighet.

Varaktighet/Arbetstid

Deltid/Heltid

Arbetsort

Västerås 

Anställningsform

Tillsvidare, vi tillämpar 6 månaders provanställning. Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och fackförbunden Unionen/SI.

Sista ansökningsdag

Senast 170905

OBS! Intervjuer och anställningar sker löpande och vi ser därför att du skickar in din ansökan så snart som möjligt!

Frågor om tjänsten

Kontaktuppgifter:

Skolledare: Karin Billsten tel: 021-831935 E-post: karin.billsten@eductus.se 

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning.

Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag. Det är så vi skapar samhällsnytta. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda. På så sätt hjälper vi våra elever och deltagare ut i jobb och bidrar till ett bättre Sverige

Sista ansökningsdag 2017-09-05