Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus söker skolledare Göteborg

Vill du bli vår nya skolledare till Eductus i Göteborg?

Om rollen

Vi söker nu dig som vill fortsätta driva och utveckla vår enhet för vuxenutbildning i Göteborg. Enheten har i dagsläget ungefär 800 elever och lokaler centralt i Göteborg. Verksamheten håller hög kvalité och är populär bland eleverna. Samtidigt som vi är stolta över våra fina resultat så strävar vi alltid efter att bli ännu bättre!

Som skolledare för vår enhet i Göteborg agerar du i en flexibel och föränderlig organisation. Uppdraget gäller att leda vår verksamhet inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning. Ditt yttersta ansvar blir att leda och utveckla verksamheten tillsammans med kompetenta och engagerade kollegor. I vardagen hanterar och prioriterar du mellan många olika uppgifter på såväl operativ som strategisk nivå. I ditt ansvar ingår att säkerställa att verksamheten är kvalitetssäkrad i enlighet med skolverkets krav på läroplansstyrd verksamhet och att lokalerna har ändamålsenlig utrustning. Du ansvarar för personal, arbetsmiljö och budget. Du ingår i ledningsgruppen för Kommundivisionen tillsammans med 12 kollegor och rapporterar till operativ chef.

Kravprofil

Erfarenhetsmässigt söker vi dig som:

  • Har akademisk examen med pedagogisk inriktning
  • Har arbetat som lärare
  • Har erfarenhet av att leda utbildningsuppdrag inom grundläggande och gymnasial vuxenutbildning, gärna hos en privat aktör
  • Har kunskap och insikt om relevanta styrdokument, regler, metoder, bedömning av kunskapsutveckling och rutiner inom området
  • Har tidigare erfarenhet av personalledning med dokumenterat goda resultat
  • Har erfarenhet av systematiskt kvalitetsarbete inom utbildningsområdetDet är meriterande om du genomgår eller har genomgått den statliga rektorsutbildningen. 

Som ledare skapar du en god teamkänsla och bedriver ett utvecklande ledarskap. Vi ser det som ett stort plus att du är nyfiken på hur vår omvärld förändras, samtidigt som du är engagerad i integrations- och samhällsfrågor.

Vidare är du en synlig och tillgänglig person som uppmärksammar samtliga intressenter i verksamheten. Du har en entreprenörsanda samtidigt som du är en affärsmässig person som drivs och motiveras av att skapa goda resultat tillsammans med andra. Du har lätt för att fatta beslut, har en stark ansvarskänsla samt är skicklig såväl på att föra fram ditt budskap som att lyssna till andra.

Vi vill att du som söker identifierar dig med Eductus gemensamma värdegrund: Resultat, Engagemang, Nytänkande och Tydlighet. Vi vill att du tillför oss nya infallsvinklar, ny kunskap och driv. Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsvariationer, ålder och kulturell bakgrund.

Anställningen är en tillsvidaretjänst med 6 månaders provanställning på heltid.

Vid frågor gällande tjänsten vänligen kontakta Joakim Olsson på mejl
joakim.olsson@eductus.se

Vi eventuelle frågor om rekryteringsprocessen kontakta gärna Carina Åkemark, Chefsrekryterare på AcadeMedia, på 070-306 31 39 eller carina.akemark@academedia.se

Varmt välkommen med din ansökan senast 31 maj. Vi intervjuar sökanden löpande allt eftersom vi får in intresseanmälningar! Tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden har löpt ut.

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning.

Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag. Det är så vi skapar samhällsnytta. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda. På så sätt hjälper vi våra elever och deltagare ut i jobb och bidrar till ett bättre Sverige

Sista ansökningsdag 2017-05-31

Göteborg

Våra fina lokaler på Ranängsgatan har ett strategiskt läge vid Stampen i Göteborg där du har promenadavstånd från buss och spårvagnshållplatser. Göteborg är Sveriges näst största stad med drygt en halv miljon invånare och 1,5 miljoner invånare i Storgöteborg. Staden ligger på Sveriges västkust. Göteborg är en populär universitetsstad. Här finns cirka 38 000 studenter. Göteborg anlades på initiativ av Gustav II Adolf och fick sina stadsprivilegier år 1621. Stadens symbol och vapen innehåller ett kraftfullt gyllene lejon på en sköld med silverströmmar mot en blå bakgrund.