Eductusportalen
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus söker en gymnasielärare i ekonomiska ämnen

Arbetsuppgifter

I dina arbetsuppgifter ingår att planera, dokumentera och genomföra utbildningar i enlighet med de anvisningar som regleras av styrdokument för vuxenutbildningen, skolverkets kursplaner och Eductus. Det är mycket viktigt att du har god pedagogisk förmåga och att du tycker om att jobba med människor. Du bör också tycka om att jobba på en flexibel arbetsplats. Du tycker om att arbeta med tydligt arbetsmarknadsfokus och ser det som positivt att få arbeta i en målinriktad organisation. Att du har ett coachande förhållningssätt ser vi som en självklarhet.

Formell kompetens/arbetslivserfarenhet

  • Vi söker en behörig lärare i ekonomiska ämnen på gymnasienivå
  • Det är bra om du har erfarenhet från undervisning i vuxenutbildning

Personliga egenskaper

Du är mycket flexibel i din undervisning, du kan organisera samt motiveras av att undervisa och stödja människor

Hur vi rekryterar

Vi strävar efter mångfald vad gäller kön, funktionsnedsättning, ålder och kulturell bakgrund. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper som kreativitet, samarbetsförmåga och vilja att utveckla verksamheten. Det är viktigt för oss att du identifierar dig med vår gemensamma värdegrund: Resultat. Engagemang. Nytänkande. Tydlig

Anställningsform

Tidsbegränsad anställning.
Vi tillämpar kollektivavtalet mellan Almega Utbildningsföretagen och fackförbunden Unionen/SI

Placeringsort

Halmstad

Tillträdesdag

Senast 6 mars 2017.

Ansökningsförfarande

Vi tar enbart emot ansökningar via ansökningslänken nedan. Urval och intervjuer kommer att ske löpande och tjänsten kan komma att tillsättas innan ansökningstiden är slut. Vänta därför inte med att skicka in din ansökan. 

Mer information/kontaktperson

Ytterligare frågor om tjänsten besvaras av yasmin.maldoon@eductus.se

Eductus grundades 1991 och är idag ett av Sveriges största företag inom vuxenutbildning. Vi har cirka 600 medarbetare på 70 orter runt om i Sverige. Vi ger människor utveckling och jobb genom utbildning, coachning och matchning.

Eductus är ett bolag med en levande värdegrund, vi är stolta över den och lever efter den - varje dag. Det är så vi skapar samhällsnytta. Nu välkomnar vi nya medarbetare som vill utveckla Eductus i samma anda. På så sätt hjälper vi våra elever och deltagare ut i jobb och bidrar till ett bättre Sverige

Sista ansökningsdag 2017-02-28