Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Vill du studera till barnskötare eller elevassistent? Ansök nu!

Vill du börja plugga i oktober? Då ska du ansöka nu! Ansökningen till våra yrkesutbildningar i Stockholm stänger den 18 augusti.

I Stockholm erbjuder vi yrkesutbildningar i branscher där det finns mycket jobb. Du kan studera tillsammans med andra i klassrum eller på distans. Utbildningen kan vara ditt nästa steg på väg mot arbetsmarknaden!

Startdatum: 14 oktober
Sista ansökningsdag: 18 augusti

Våra yrkesutbildningar i Stockholm 

Barnskötare

Vill du arbeta som barnskötare? Då är detta en utbildning för dig. Barnskötarens uppgift är att ge barnen en trygg och stimulerande vistelse på förskolan under den tid då deras föräldrar arbetar. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1,5 år. Läs mer om utbildningen till barnskötare >>

Elevassistent

Vill du arbeta med barn som behöver extra stöd i skolan? I så fall är utbildningen till elevassistent inom barn och fritid intressant för dig. Elevassistenter arbetar i skolan och hjälper elever som behöver stöd. Det kan till exempel vara elever med annat modersmål än svenska. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1,5 år. Läs mer om utbildningen till elevassistent >>