Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Vård- och omsorgsutbildning på Eductus

Vill du vårda och ta hand om människor? Om du är intresserad av att läsa en vuxenutbildning inom vård har du mycket att välja mellan. Vården är en varierande och bred bransch där det under många år framöver kommer att finnas goda möjligheter till jobb inom en rad olika yrken. Här nedan hittar du komvuxutbildningar inom vård.

En gymnasial yrkesutbildning inom vård och omsorg är en snabb väg till jobb. Vi erbjuder vårdutbildning till undersköterska eller vårdbiträde. Vi finns på flera orter. Du ansöker på den ort där du är skriven. Klicka på orten för mer information.

Utbildning till Undersköterska

Undersköterska är ett bristyrke och en vård och omsorgsutbildning är en säker väg till jobb. Du får den kompetens som krävs för att jobba inom vård och omsorg. Utbildningen är indelad i grundläggande kurser samt fördjupningar, till exempel funktionshinder, hälso- och sjukvård, psykiatri och äldreomsorg. Utbudet av fördjupningar kan variera på respektive ort. Klicka på din ort och se vilka fördjupningar som erbjuds.