Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Vård- och omsorgsutbildning på Eductus

Vill du vårda och ta hand om människor? Om du är intresserad av att läsa en vuxenutbildning inom vård har du mycket att välja mellan. Vården är en varierande och bred bransch där det under många år framöver kommer att finnas goda möjligheter till jobb inom en rad olika yrken. Här nedan hittar du komvuxutbildningar inom vård.

En gymnasial yrkesutbildning inom vård och omsorg är en snabb väg till jobb. Vi erbjuder vårdutbildning till undersköterska eller vårdbiträde. Vi finns på flera orter. Du ansöker på den ort där du är skriven. Klicka på orten för mer information.

Utbildning till Undersköterska

Undersköterska är ett bristyrke och en vård och omsorgsutbildning är en säker väg till jobb. Du får den kompetens som krävs för att jobba inom vård och omsorg. Utbildningen är indelad i grundläggande kurser samt fördjupningar, till exempel funktionshinder, hälso- och sjukvård, psykiatri och äldreomsorg. Utbudet av fördjupningar kan variera på respektive ort. Klicka på din ort och se vilka fördjupningar som erbjuds.

Utbildning till Vårdbiträde

Vårdbiträden jobbar med praktiskt omsorgsarbete. Detta är en yrkesutbildning inom kommunal vuxenutbildning på gymnasial nivå. Du får den kompetens som krävs för att jobba som vårdbiträde inom vården. Efter utbildningen går det att komplettera för att bli undersköterska.

Vård och omsorg på bloggen

24 oktober, 2019

Studera till undersköterska eller vårdbiträde – ansök senast 10 november!

Behovet av personal inom vård och omsorg i Stockholm är stort. Vi erbjuder yrkesutbildningar där du kan studera tillsammans med…

28 november, 2018

Välkommen till oss på Liljeholmen!

Vill du läsa till undersköterska eller barnskötare hos oss? Utbildningarna startar 18 mars på distans eller i klassrum på vår…

Visa fler

#vårdochomsorg