Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Trollhättan

Står du inför ett vägval? Hos oss på Eductus i Trollhättan kan du få hjälp. Vi har dagliga kontakter med det lokala näringslivet och ett stort kontaktnät bland arbetsgivare och organisationer.

Vi har mångårig erfarenhet av att hjälpa människor att hitta nya vägar i livet. Det kan vara svårt att tänka kreativt när jobben försvinner, så därför kan det vara värdefullt att få hjälp med att se sin situation utifrån ett annat perspektiv. Att se möjligheter i stället för hinder! Vi jobbar professionellt utifrån var och ens förutsättningar, och vi gör det med glädje då vi dagligen ser resultatet att människor utvecklas och växer.

Yrkes- och studieförberedande moduler

Yrkes- och studieförberedande moduler är en utbildning som förbereder dig för fortsatta studier, till exempel yrkesutbildning, eller jobb. När utbildningen är klar ska du ha en klar inriktning för nästa steg på väg mot ditt framtida yrke.

Yrkessvenska

Yrkessvenska är utbildning i svenska anpassad för olika branscher och yrken. Du lär dig snabbt den svenska du behöver för att klara en yrkesutbildning eller praktik. Teori varvas med praktik och du kan till exempel få vara ute på en arbetsplats, för att träna på att prata med arbetskamrater och se hur arbetsplatsen fungerar.

Stöd och matchning

Med stöd och matchning från våra utbildade och yrkesorienterade handledare får du hjälp att komma in i egen försörjning så snabbt som möjligt. Vi erbjuder stöd i olika aktiviteter såsom till exempel att skapa ansökningshandlingar, kontakter med arbetsgivare, hur du hittar och söker jobb samt att följa upp arbetsgivare. Du får även möjlighet att göra en beteendestilsanalys (DISC-analys), som du kan använda i ditt jobbsökande eller för intervjuer.

Starta eget

Är du nyfiken på företagande? Du kanske redan har en affärsidé som du vill göra verklighet av? Då kan vår utbildning inför start av näringsverksamhet, vara något för dig. Du får kunskaper och stöd att pröva din affärsidé och skapa din framtida affärsplan.

 

Vill du veta mera så hör gärna av dig. Välkommen till Eductus Trollhättan!

 

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Trollhättan

Eductus Trollhättan

Lasarettsvägen 9

461 52 Trollhättan

Telefon: 031-704 80 21

Öppettider: vardagar 8.30-16.30

Personal Trollhättan

Ola Hansson

Utbildare
ola.hansson@eductus.se
0522-64 29 34
Uddevalla

Ingemar Dahl

Utbildare
ingemar.dahl@eductus.se
0522-64 58 48
Lasarettsvägen 9
Trollhättan

Desireé Svensson

Utbildare
desiree.svensson@eductus.se
0522-64 58 45
Lasarettsvägen 9
Trollhättan

Malin Bagge

Samordnare
malin.bagge@eductus.se
0522-64 29 31 / 0722-25 59 26
Lasarettsvägen 9
Lysekil

Sven Gratzl

Områdeschef arbetsmarknad
sven.gratzl@eductus.se
031-704 80 21
Hamngatan 3, våning 2
Borås

Nyheter/Blogg

13 mars, 2018

Yrkessvenska blev sista pusselbiten till jobbet

Khaled hade stor erfarenhet av jobbet som CNC-operatör från hemlandet. Trots det sa arbetsgivaren nej då språkkunskaperna var för dåliga.…

 

19 november, 2015

Språkpraktik ledde till anställning

Vägen till arbete är inte alltid rak. Mirjana fick efter många år den stöttning hon behövde av sin handledare, Lollo. Med en…

 

7 augusti, 2015

Från serviceutbildningen till cafédröm i Färgelanda

Annelis bästa tips till arbetssökande är att våga. Själv hjälpte modet henne att gå från långtidsarbetslös (bedrövligt ord va?) till caféägare.…

Visa fler

#eductus