Ping Pong
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Tre snabba tips till dig som söker jobb

Lars Hallqvist arbetar som utbildare på Eductus i Göteborg. Han har lång erfarenhet och mycket goda kunskaper om arbetsmarknaden. Genom personlig stöttning i allt som har med arbete och karriär att göra har han motiverat och hjälpt många människor att hitta nytt jobb. Här delar han med sig av några konkreta tips på hur man ska göra för att bli framgångsrik i sitt jobbsökande.

  • Skapa ett snyggt och rättstavat CV med ett trevligt foto på dig själv. Se till att ha en mailadress på CV:t med ditt för- och efternamn. Ha alltid CV:t lättåtkomligt t.ex. i mailen så du kan skicka iväg snabbt om det behövs.
  • Berätta att du söker jobb och var tydlig med vad du söker och vad du är bra på. Att marknadsföra dig själv är viktigt så att arbetsgivare med anställningsbehov får reda på att du finns.
  • Ta reda på så mycket du kan om företaget du vill jobba på. Ju mer du vet om ett företag desto lättare är det att presentera vad du kan erbjuda i form av kunskaper, meriter och personliga egenskaper som passar just där.

Tack för tipsen Lars!