Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Studera till undersköterska eller vårdbiträde – ansök senast 10 november!

Behovet av personal inom vård och omsorg i Stockholm är stort. Vi erbjuder yrkesutbildningar där du kan studera tillsammans med andra i klassrum eller på distans. Utbildningen kan vara ditt nästa steg på väg mot ett nytt jobb!

Undersköterska

Det är stor brist på undersköterskor i Sverige och möjligheterna att få jobb efter utbildningen är stora. Utbildningen ger dig den kompetens som krävs för att jobba inom vård och omsorg. Du läser en grundutbildning och därefter väljer du en av fyra fördjupningar. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1,5 år.
Utbildning till undersköterska >>

Vårdbiträde

Vill du arbeta med det praktiska omsorgsarbetet nära dina patienter och brukare? Talar du dessutom flera språk och har erfarenhet av andra kulturer? Som vårdbiträde är din kompetens eftertraktad på arbetsmarknaden. Praktiska moment på en arbetsplats ingår i utbildningen. Utbildningen tar ungefär 1 år. Utbildning till vårdbiträde >>