Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Stöd och matchning, nytt från första december!

Från och med första december är det du som arbetssökande som väljer vilket företag du vill vända dig till för stöd att hitta nytt jobb eller att komma till studier. Vi på Eductus har över 20 års erfarenhet av att få ut människor i arbete, vi kan arbetsmarknaden och har goda kontakter med lokala företagare.

Väljer du Stöd och matchning hos oss lovar vi dig en insats som skräddarsys utefter dina behov. Tillsammans med våra erfarna handledare tar vi fram en lösning som passar för dig. För att kunna matcha dig med de jobb eller studier du är ute efter så gör vi en noggrann kartläggning av dig som person. Vi använder oss bland annat av beteendestilsanalysen DISC för att underlätta i ditt jobbsökande. Hos oss får du ta del av vårt breda och etablerade kontaktnät av företag och arbetsgivare.

Målet med tjänsten är jobb, utbildning och kontakt med arbetesgivare. Stöd och matchning hos Eductus når du genom Arbetsförmedlingen.