Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Snacka med SYV – Ett bollplank för dig om din framtid

Boka en tid nu direkt! Helt kostnadsfritt.

Fundera du på att utbilda dig eller vilken utbildning som har bäst jobbmöjlighet? Du kanske undrar om ett visst yrke skulle passa dig eller vad som krävs för att få jobbet du önskar? Då kan du få rådgivning på siten Snacka med SYV. Rådgivningen sker via telefon, chatt eller videosamtal.

Snacka med SYV är en gratis tjänst från AcadeMedia som erbjuder vägledning på ett sätt som passar dig. Våra studie- och yrkesvägledare är bollplank för dig som vill börja studera eller har frågor om jobb.

Klicka här för att läsa mer eller boka en tid direkt

Vad innebär Studie- och yrkesvägledning?

Studie- och yrkesvägledning är samtal, information och undervisning, individuellt eller i grupp, som syftar till att hjälpa dig i ditt val av studier och yrken. Studie- och yrkesvägledning finns inom hela utbildningskedjan (förskola, grundskola, gymnasium och vuxenutbildning) och är central för att kunna planera för framtiden.

Val av studier och yrke är en process som handlar om att lära känna sig själv, få kunskap om valmöjligheter och att lära sig fatta beslut för att slutligen genomföra dem.