Med anledning av spridningen av coronaviruset finns riktlinjer och övrig information samlat på AcadeMedias webb. Informationen uppdateras kontinuerligt.

Omniway
Söker du nytt jobb? Oavsett om du är arbetslös idag, eller har ett jobb men vill vidare så kan vi hjälpa dig.
Vi har även korta och effektiva arbetsmarknadsutbildningar.
 

Eductus Skövde

Står du inför ett vägval i livet? Hitta ett jobb eller skaffa en utbildning? Vi hjälper dig att komma framåt, coachar och stöttar dig så att du kan nå dina mål.

Vi har en mångårig erfarenhet av att stötta och hjälpa människor att hitta nya vägar i livet. Ibland är det svårt att vara kreativ när jobben försvinner och då kan det vara värdefullt att se situationen ur ett annat perspektiv. Att se möjligheter i stället för hinder är vår vision. Vi gör det tillsammans med dig!

I Skövde erbjuder vi följande tjänster för dig som vill ut i arbetslivet, är ny i Sverige eller behöver bli bättre på svenska.

Stöd och matchning

Stöd och matchning är för dig som på kortast möjliga tid vill börja jobba eller studera. Här får du vägledning och stöd i att hitta jobb och utbildningar samt hjälp med att finslipa dina ansökningshandlingar och att beskriva dina styrkor och kompetenser. Du får också möjlighet att skapa nya nätverk och kontakter med arbetsgivare och utbildningsanordnare.  Läs mer här om hur vi arbetar för att du ska nå dina mål så snabbt som möjligt.

Yrkessvenska

Här lär du dig svenskan du behöver för att klara en yrkesutbildning eller praktik. Yrkessvenskan är anpassad för olika branscher och yrken. För att du ska nå ditt mål så fort som möjligt, börjar utbildningen med tester av språknivå, utifrån dessa och yrke läggs dina studier upp tillsammans med din lärare hos oss.

Välkommen till oss  på Eductus i Skövde!

Kontakt

    Jag samtycker till att angivna personuppgifter kommer att lagras av Eductus i syfte att besvara min fråga. För mer information läs här

Eductus Skövde

Eductus Skövde

Petter Heléns gata 8

541 30 Skövde

Telefon: 0722-19 65 64

Öppettider: vardagar 08.00 – 16.30

Personal Skövde

Gosia Gustavsson

Utbildare yrkessvenska
gosia.gustavsson@eductus.se
0500-38 15 76
Skövde

Karin Frid

Områdeschef
karin.frid@eductus.se
0500-38 15 70
Falköping

Mattias Carlsson

Ansvarig Stöd och matchning
mattias.carlsson@eductus.se
0500-38 15 75
Skövde

Nyheter/Blogg

15 februari, 2020

Norallah fick jobb som snickare. ”Jag tycker om trä – det är ett levande, varmt och mjukt material”

Att lära sig sitt yrke ordentligt, passa tider, prata svenska så mycket som möjligt och fråga om man inte förstår…

 

20 juni, 2018

Spelutvecklingsföretag väljer Eductus för språkutbildning

Svenska spelutvecklare har under de senaste tre åren fördubblat sin omsättning och utvecklingen verkar hålla i sig. Enligt branschorganisationen Dataspelsbranschen…

Visa fler